admiral_stulejjo admiral_stulejjo przedwczoraj, 08:32:03 71 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
Bpnn Bpnn przedwczoraj, 08:35:40 via Wykop 1 + @admiral_stulejjo: ale o czym mają dyskutować? O tym że nic się nie dzieje? O libacji na skwerku? Nie ma powodzi, to ekstra, zmieniamy temat.
TypowyDaltonista TypowyDaltonista przedwczoraj, 08:36:18 via iOS 0 + @admiral_stulejjo ja akurat miałem nadzieję, że brudasów wymyje z tego miasta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
niedorzecznybubr niedorzecznybubr przedwczoraj, 08:37:07 via Wykop 34 + @admiral_stulejjo: nie zesraj się
Janusz_Rekina Janusz_Rekina przedwczoraj, 08:44:05 via Wykop 10 + @admiral_stulejjo: a czego się spodziewałeś sytuacja jest już pod kontrolą
admiral_stulejjo admiral_stulejjo przedwczoraj, 08:46:06 via Wykop 0 + @niedorzecznybubr: za późno kałen machen
NaczelnyAgnostyk NaczelnyAgnostyk przedwczoraj, 08:46:30 via Wykop 0 + @admiral_stulejjo: Ziobro zaskoczenia
Shagal Shagal przedwczoraj, 09:02:18 via Wykop 0 + @admiral_stulejjo: dla mnie spoko, ile można czytać te wysrywy wykopowych "ekspertów"...
xPekka xPekka przedwczoraj, 10:42:39 via Android 0 + @admiral_stulejjo no ale co mają robić, dalej patrzeć na stan rzek w Polsce? Sytuacja opanowana to lecimy dalej, a nie że składaliśmy jakieś śluby z tagiem powodz
Wytentegowany Wytentegowany przedwczoraj, 14:04:07 via iOS 0 + @admiral_stulejjo eksperci wyczerpali temat nie wiem o co chodzi
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link