Aktywne Wpisy
damienbudzik +163
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
ElectroNICK +128
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
Nie wiem jak to otagować XD
To co widzicie na zdjęciu to jest obiad jednego dzieciaka z Warszawskiej podstawówki. Catering. Powinien być makaron z truskawkami, ale skończyły się truskawki (ciężko mi w to o uwierzyć trochę, że tak zrobili). Takie danie to koszt 14zl. Już były problemy z tym dostawcą obiadów w zeszłym roku.
@jarzyn86: Polak głupi i przed szkodą jak i po szkodzie jak widać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaniósł bym to i kazał w--------ć
@Squanchyy: 38 letni boomer + telefon Xiaomi to się musiało tak skończyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Brakuje jeszcze reklamy gdzieś w tle xD
@Squanchyy: Ta mało widziałeś. Ja widziałem zdjęcie telefonu który miał na wyświetlaczu zrobione zdjęcie. Albo po internecie latały screenshoty ekranu które zostały wydrukowane, zeskanowane i ten skan został wysłany mejlem.
@Squanchyy: Zaniósłbym
@Iifeform: trzydzieści osiem letni boomer? Dobrze, że nie zimowy.
@Iifeform: To nie boomer, a milenials.