#j--------e #obiad #jedzenie #patocatering Nie wiem jak to otagować XD To co widzicie na zdjęciu to jest obiad jednego dzieciaka z Warszawskiej podstawówki. Catering. Powinien być makaron z truskawkami, ale skończyły się truskawki (ciężko mi w to o uwierzyć trochę, że tak zrobili). Takie danie to koszt 14zl. Już były problemy z tym dostawcą obiadów w zeszłym roku.
Screenshot zdjęcia z galerii. Pierwszy raz coś takiego widzę.
@Squanchyy: Ta mało widziałeś. Ja widziałem zdjęcie telefonu który miał na wyświetlaczu zrobione zdjęcie. Albo po internecie latały screenshoty ekranu które zostały wydrukowane, zeskanowane i ten skan został wysłany mejlem.
@labedziejowski catering w Polsce to rak. Szpitale, szkoły ustawiają przetargi, a potem mamy skutek. Właściciel firmy zaczyna od wzięcia nowego suva w leasing , a potem doi dofinansowanie do posiłków jak najtańszym kosztem. Jak można podać suchy makaron XD przecież to żart. Jedzenia (truskawek) zabrakło bo można sobie kupić taki obiad od nich, a pewnie liczą tylko tych co mają wcześniej wykupione obiady. Ehh szkoda ryja strzępić.
@jarzyn86 @Iifeform no kolega z osiedla to taki pieniacz troche, co lubi sie klocic o wszystko, nawet potrafil kiedys przez tydzien codziennie odwiedzac siedzibe dewelopera tylko po to żeby głośno puścić bąka przy klientach, ale z rok temu opowiadał, że jak w szpitalu jego dzieciak dostawal gowniane posilki to jednego dnia zgarnal te zarcie ze sniadanka do pudelka i pojechal ponad 50 km do siedziby firmy kateringowej, gdzie rzucil tym
Nie wiem jak to otagować XD
To co widzicie na zdjęciu to jest obiad jednego dzieciaka z Warszawskiej podstawówki. Catering. Powinien być makaron z truskawkami, ale skończyły się truskawki (ciężko mi w to o uwierzyć trochę, że tak zrobili). Takie danie to koszt 14zl. Już były problemy z tym dostawcą obiadów w zeszłym roku.
@jarzyn86: Polak głupi i przed szkodą jak i po szkodzie jak widać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaniósł bym to i kazał w--------ć
@Squanchyy: 38 letni boomer + telefon Xiaomi to się musiało tak skończyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Brakuje jeszcze reklamy gdzieś w tle xD
@Squanchyy: Ta mało widziałeś. Ja widziałem zdjęcie telefonu który miał na wyświetlaczu zrobione zdjęcie. Albo po internecie latały screenshoty ekranu które zostały wydrukowane, zeskanowane i ten skan został wysłany mejlem.
@Squanchyy: Zaniósłbym
@Iifeform: trzydzieści osiem letni boomer? Dobrze, że nie zimowy.
@Iifeform: To nie boomer, a milenials.