Wpis z mikrobloga

Proponuje rozwiązanie bydlęce mianowicie żebyśmy wszyscy zablokowali tego debila Montesquieu. Chłop się rzuca, jest żałosny, grozi i nic ciekawego nie pisze. Moim zdaniem to nie troll tylko prawdziwy widz bydlaka. Jest po prostu za głupi.

#napierala
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wiuta33: On jest glupi, ale jego mama jest świetna w łóżku! A wiesz, co mi powiedziała podczas stosunku? Jesteś lepszy niż mój syn!

Sweet home Alabama =]
  • Odpowiedz
@Zayatzz
Do gimbazy wracaj dziecko. Moja matka by nawet nie spojrzała na zakolaka kurdupla ze wschodu.

@Wiuta33 Ja wiem że na wschodzie jest bieda i nie ma co jeść ale nie przerzucaj swoich zwyczajów żywieniowych na ludzi cywilizowanych.
  • Odpowiedz
@Montesquieu: Ten, kto ci powiedział, że mając więcej chromosomów od nas, masz przewagę – ewidentnie zrobił cię w bambuko. Nie jest też prawdą, że sytuacja, w której twoja mama jest jednocześnie twoją siostrą oraz ciocią czyni cię wyjątkowym. ;]
  • Odpowiedz
@Zayatzz: Jeszcze ci będzie Afrykańczyk ruchał siostrę matkę żonę córkę a ty nawet nie piśniesz słowem tylko jeszcze sobie będziesz konia walił te 10 cm do twojego ulubionego cuck p---o na żywo.
  • Odpowiedz
@Montesquieu: Założyłeś konto miesiąc temu i postanowiłeś wejść na tag, w którym roi się od gości, którzy zajmują się trollowaniem i utylizacją śmieci od dobrych kilkunastu lat i wyszedłeś z założenia, że to ma sens? Ty sobie nawet nie zdajesz sprawy, co potrafi i do czego jest zdolna stara gwardia. Jesteś nowym graczem, więc powinieneś wybrać "easy" i poćwiczyć na jakichś lajtowych tagach, a nie od razu wkładać swoje mikroprącie
  • Odpowiedz