Aktywne Wpisy
beroslaw +710
Dolaczam do grona starszych powaznych panow. Pijcie ze mno kompot - zostalem ojcem !!!
Tak tak , wychowam jak swoje.
#rodzicielstwo #ojcostwo #chwalesie #wygryw
Tak tak , wychowam jak swoje.
#rodzicielstwo #ojcostwo #chwalesie #wygryw
smuteczek2000s +40
Witam,
kim bym była, gdybym nie tiggerowała Wykopków.
Zdrowie jeszcze jest pod znakiem zapytania, bo czekałam na wyniki RM głowy. Ale zaczynam się nastrajać na drugie wakacje w tym roku. Bardzo się cieszę, że odłożyłam telefon i zaczęłam żyć. Hejt, ludzie, toksyny - wszystko poszło na bok i żyje się lepiej i szczęśliwiej.
Ale Wykop to część mnie, lubię tę erę w swoim życiu. Tylko teraz wpadam tu rekreacyjnie, a nie by szukać atencji, bo to było bezsensowne. Na Wykopie atencji? W ogóle szukanie atencji? Teraz nie potrzebuję tego, bo zmieniłam swoje życie, psychikę i podejście.
Zdrowe jedzenie, odrzucenie używek i wiadomo dbanie o zdrowie psychiczne.
kim bym była, gdybym nie tiggerowała Wykopków.
Zdrowie jeszcze jest pod znakiem zapytania, bo czekałam na wyniki RM głowy. Ale zaczynam się nastrajać na drugie wakacje w tym roku. Bardzo się cieszę, że odłożyłam telefon i zaczęłam żyć. Hejt, ludzie, toksyny - wszystko poszło na bok i żyje się lepiej i szczęśliwiej.
Ale Wykop to część mnie, lubię tę erę w swoim życiu. Tylko teraz wpadam tu rekreacyjnie, a nie by szukać atencji, bo to było bezsensowne. Na Wykopie atencji? W ogóle szukanie atencji? Teraz nie potrzebuję tego, bo zmieniłam swoje życie, psychikę i podejście.
Zdrowe jedzenie, odrzucenie używek i wiadomo dbanie o zdrowie psychiczne.
W tym roku wakacje:
- w domu. 18.2% (162)
- za granicą. 27.6% (245)
- w Polsce. 13.9% (124)
- nie mam wakacji. 40.3% (358)
Nocna to nie taguję