Wpis z mikrobloga

Tak pomaga #ecpu i #sdm XD
Lepiej łapać upośledzonych typów, co nie stwarzają żadnego zagrożenia i żadna z nimi nie chce pisać, bo nie potrafią nawet zdania sklecić poprawnie i mają problemy z wysławianiem się, a co dopiero mówić o spotkaniu XD sami trąbili, że policja nic nie robi i stąd ICH DZIAŁANIA, ale mam iść na policję bo wiadomo, że chodzi o kasę ze zbiórek, donejty, wyświetlenia i szeroko pojęty „fejm” i uciechę mamusiek, jacy to oni są cudowni - po co mają łapać zboczeńca co namawia PRAWDZIWĄ 12 latkę do spotkań i na każdym kroku sugeruje rozochocony, że jest ona ZA MŁODA i na pewno nie ma 15 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pluję na te żałosne ugrupowania, oni jedyne co robią to walą konia patrząc na te swoje pseudo policyjne mundury i stan konta
NocKruka - Tak pomaga #ecpu i #sdm XD 
Lepiej łapać upośledzonych typów, co nie stwar...

źródło: 83CF91AA-873D-4F23-9144-620D503BCC1F

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NocKruka: a mało było przypadków jak takie upośledzone muły po iluś latach frustracji w końcu potrafili dziecko porwać, zgwałcić i udusić? Oczywiście jak nadażyła się okazja i akurat opiekuna nie było w pobliżu, bo w planowaniu czegokolwiek to u nich rzeczywiście słabiutko, więc takie to muły niegroźne i grzeczne i nie trzeba na nich uważać ( ͠° ͟ل͜ ͡°)
  • Odpowiedz
@NocKruka a o czym świadczy taka odpowiedź ? Że mają gdzieś prawdziwe dzieci i tylko pod publikę bajera ile to dzieci ochronili i uratowali a w rzeczywistości wpłacających mają za frajerów którzy płacą bo przecież bajeczka o tych dobrych zamiarach chwyta za serce :) haha chwyta ale za kieszenie darczyńców.
  • Odpowiedz
@jan-kopec-1996 Widziałem te rzeczy i mieszane uczucia bo te dwie same chciały i też świadczy o nich że demoralizacja jak i on tak i one. Brudne zagrywki na YT zaczęły się od momentu gdy chodzi o kasę , wpływy , wzrost oglądalności. Więc niefajne miejsce.. każdy na kogoś coś ma i pióra brudy na wizji
  • Odpowiedz
@Wrobel8383: problem.z tym że prawnie gość powinien siedzieć jeżeli są dowody że ruchał 11 łatkę i 14 latke. Czy chciały czy nie, prawa nie obchodzi. Ja osobiście mam beke z tych wszystkich lasek które się z nim ruchały, bo naprawdę wybitny musiały mieć gust żeby z takim mułem się zabawiać.
  • Odpowiedz
Też mam z tego beke że nie miały gustu i wgl ale przerażające jest zarazem to że dziś you tube to dno i niektórzy mają taką patologie za swoich idoli czy nie wiem autorytety. A drugie coraz więcej osób dostrzega że dziwne rzeczy się dzieją na polskim YT i czemu dopiero po paru latach wychodzą niewygodne fakty ? Wojna o kasę , zazdrość. Czy może nowy kontent typu mam coś na tego
  • Odpowiedz
  • 1
@jan-kopec-1996 @Wrobel8383 wszystko, o czym piszecie to prawda. Co do zdemoralizowanych nastolatek - ich demoralizacja nie wzięła się z nikąd, tak naprawdę każde zdemoralizowane dziecko jest dzieckiem skrzywdzonym. Te dzieci podejmują takie, a nie inne decyzje, bo ich umysł nie jest jeszcze do końca wykształcony. Są dzieci mądre, są i dzieci głupie. Ale nie jest winą dziecka to, że dało się omamić jakiemuś patusowi. Dzieci są naiwne i jeśli taka
  • Odpowiedz
@NocKruka zgadzam się z tobą w każdym słowie a Alex Hunter czyli Rozpłochowski to mitoman i kłamca. Wyuczył się niczym prezenter na pokazach garnków jak zmanipulować ludzi by wierzyli w ochronę dzieci których nigdy nie było. Do tego robi ciągle z siebie ofiarę że go inni chcą zniszczyć że hejt itd.. kobiety głównie manipuluje psychicznie i fizycznie , ciągle szuka naiwnych by tylko osiągnąć swoją korzyść , poprostu po trupach do
  • Odpowiedz
@NocKruka: kłóciłbym się z tymi niewinnymi dziećmi. Jak sam byłem szczylem to widziałem które zimne flądry pchają się na bolce i mają wręcz od podstawówki wyrachowane konformistyczne podejście i chciały używek, wygodnego życia i były w stanie za to zapłacić dupą. Kto w wieku 12-14 lat tak myśli? Albo wierzysz w coś co nie ma sensu albo nie dopuszczasz do siebie myśli że ludzie nawet ci najmłodsi są źli od
  • Odpowiedz
@jan-kopec-1996 tylko co takiej w głowie siedzi ? Co tym osiągnie czy potem przemyśli swoje zachowanie że będzie żyć z określeniem " to ta .. to ten szon" i nigdy nikt jej traktował serio nie będzie. Był taki przypadek w sieci co pewna młoda dziewczyna " z tym to i to .. temu to tamto " i co ta historia i jej czyn ciągnie się za nią cały czas .
  • Odpowiedz