Aktywne Wpisy
wazogrodowy +2
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Hellicon +14
W ogóle to jestem zażenowany postawą Mirków. Toruńska Zuzia odnalazła się po weekendzie, a tu brak memów i jazdy po temacie. Te wszystkie Mirabelki z tekstami 'nie wiesz, nie oceniaj, pewnie ufo ją porwało' zasługują na roast. O klasycznym 'rodzina prosi o niezadawanie pytań' to już nawet szkoda gadać.
Lepiej łapać upośledzonych typów, co nie stwarzają żadnego zagrożenia i żadna z nimi nie chce pisać, bo nie potrafią nawet zdania sklecić poprawnie i mają problemy z wysławianiem się, a co dopiero mówić o spotkaniu XD sami trąbili, że policja nic nie robi i stąd ICH DZIAŁANIA, ale mam iść na policję bo wiadomo, że chodzi o kasę ze zbiórek, donejty, wyświetlenia i szeroko pojęty „fejm” i uciechę mamusiek, jacy to oni są cudowni - po co mają łapać zboczeńca co namawia PRAWDZIWĄ 12 latkę do spotkań i na każdym kroku sugeruje rozochocony, że jest ona ZA MŁODA i na pewno nie ma 15 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pluję na te żałosne ugrupowania, oni jedyne co robią to walą konia patrząc na te swoje pseudo policyjne mundury i stan konta