Powiem wam że czuję że więcej Morishita da Legii niż Luqinhas na tej pozycji. Strasznie mnie #!$%@? to jego kiwanie, jest mocno przereklamowany i te bramki z początku sezonu zakrzywiają jego "formę" Będzie grał na siłę. Fajnie jakby obrona składała się z Barcia Ziółkowski Pankov. Nie wiem czemu młody nie dostaje szans, pewnie chcieli mieć kogoś doświadczonego do składu ale z Radomiakiem takie trio z tyłu powinno zagrać. Z przodu Kramer bo nawet jak dziś wszedł to najlepiej sobie radził i przejść na 3 środkowych pomocników...
@tyrytyty: potrzebuje to on nauki języki angielskiego to jest coś niesamowitego by po tylu latach gry za granicą, graniu w MLS nie znać podstaw angielskiego.
Strasznie mnie #!$%@? to jego kiwanie, jest mocno przereklamowany i te bramki z początku sezonu zakrzywiają jego "formę"
Będzie grał na siłę.
Fajnie jakby obrona składała się z
Barcia Ziółkowski Pankov.
Nie wiem czemu młody nie dostaje szans, pewnie chcieli mieć kogoś doświadczonego do składu ale z Radomiakiem takie trio z tyłu powinno zagrać.
Z przodu Kramer bo nawet jak dziś wszedł to najlepiej sobie radził i przejść na 3 środkowych pomocników...
#legia
to jest coś niesamowitego by po tylu latach gry za granicą, graniu w MLS nie znać podstaw angielskiego.