Wpis z mikrobloga

b.....y - #ukraina

źródło: marusia

Pobierz

Czy dla Marusi z "Czterech pancernych i psa" zostałbyś onucą na 1 noc i chwalił fiutina?

• 1. Tak, ale rano bym się tego wyparł 51.2% (88)
  • 2. Nie, bo jestem człowiekiem zasad 48.8% (84)

Oddanych głosów: 172

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ezoteryczny_hedonizm: wszystkie seriale na netflixie realizują propagandę lgbt/gender, jakie czasy taka propaganda. Za 30 lat mamy cenzurować te seriale? Traktujesz ludzi jak ułomów, każdy myślący człowiek znający chociaż w minimalnym stopniu historię wie że tak nie było. Najlepiej zakazać wszystkiego to nie będzie problemu.
  • Odpowiedz
@ezoteryczny_hedonizm: z czym mi tu wyskakujesz? To że ktoś ma z czymś problem to można usprawiedliwiać swoje zamordystyczne ciągoty? Jestem przeciwny cenzurze czegokolwiek, niech każdy produkuje co chce a czy przyniesie to zysk zdecydują widzowie.
  • Odpowiedz
@Rasteris: Pamiętam, że jak byłem mały i na TVP puszczali "Stawiam na Tomba Banana" to zauroczony byłem w Karioce. Podobno wszyscy chłopcy się podkochiwali za komuny jak na nią patrzyli. Każdy szanujący się młody kawaler lubi typ chłopczycy. Ale jednak Pola Raksa top1
b.....y - @Rasteris: Pamiętam, że jak byłem mały i na TVP puszczali "Stawiam na Tomba...

źródło: karioka

Pobierz
  • Odpowiedz