Aktywne Wpisy
zbyszko17 +203
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
aegypius +262
Czy ten naród już totalnie zdziczał i pozbył się jakichkolwiek przejawów człowieczeństwa i rozumu?
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
Bandycki wykop jednak ma ludzką twarz ;)
Poznałem Filipa osobiście.
Stay tuned
Chyba nie robisz tego z chęci pomocy tylko dla atencji
@wariat-z-choroszczy: a przepraszam bardzo ja o żadnych korzyściach nie myślę.
Za to, że pomagasz - piwko leci, bo czasami trzeba kopa w dupę, żeby
@novellista: bez szans z takim wyglądem. życzę mu wszystkiego dobrego, ale w tym przypadku nie ma szans na babę
@wariat-z-choroszczy: niby nikogo to nie interesuje a mam mnóstwo powiadomień z pytaniami ws Filipa + wiadomości prywatne. Twoja postawa też mnie bawi tak z sympatią do ciebie. Niby ciebie to nie obchodzi a wszędzie się udzielasz. XD tag jest zaspamiony na tyle Ormowcem i Filipem, że Klapek może się poczuć zazdrosny. Także przyznajmy to. Są ludzie która nowa inkarnacja majora sychodolskiego jest potrzebna. Także pogódźmy się z tym iż Filipek stał się wykopków maskotką.
Dziś mu w rozmowie zdałem relacje co mumin o wykopie nagadał to się zaśmiał i w sumie bo wie, że ściągnięcie ogłoszenia to nie jakąś akcja zorganizowana a i Filip stwierdził też, że chciałby mieć poprawne relacje ze wszystkimi również z wykopem
@Pascale_v: ale o co ci chodzi?
Zaproponowałem Filipowi formę pomocy na którą sam się zgodził.
Kupił bilet, dobrowolnie przyjechał.
Ja nie wiem jakich ty masz kumpli czy rodzinę, że na każdym kroku próbują cię ubezwlasnowolnić....
I bawi mnie odklejenie kambodżańskiego uniwersum które jest w ogóle nie zrozumiałe dla mojej osoby. W najgrubszym okresie w życiu nie miałem takich durnych pomysłów jak ci ludzie.