@wielbiciel_storm_iron: ale prujesz się na tym internecie dla mnie jak i dla kici @stormi, za co po części mogę być wdzięczny bo też lekko dla jej szlifujesz charakter i uczysz życia, no ale wariacie, nie oszukujmy się, to są żałosne podjazdy internetowe, śmiechu warte tak zwane, Ty se zrozum, że ja se żyję po swojemu wariaciku. z fartem
@stormi: no to bardzo mocna lista, będę się kontaktował dla weryfikacji ze wszystkimi tymi osobami żeby ich stanowisko uzyskać w całęj aferze, dzięki za pomoc, fajnie, że jesteś. z fartem
@Hissis: jakie podjazdy prawdę napisalem Ja dla nikogo nie chce źle nie wiem może coś źle faktycznie napisałem to wybacz nie taka była intencja po prostu mam awersję jak ktoś pije alko
@stormi: jak nie widziałaś benka to w sumie żadnej afery nie widzę, to jedyne czego bym się wstydził W sensie nie tego jak wygląda tylko po prostu faktu że coś wyciekło dlatego jak coś wiesz to bądź tak dobra i powiedz co wiesz będę wdzieczny
@wielbiciel_storm_iron: dla kici @stormi też wariacie lepiej zamknij ryj tak jak ona dla Ciebie poprosiła, naprawdę, przestaniesz się tym samym kompromitować już na internecie. Ja dobrze radzę, bo jestem dobrym bardzo człowiekiem i szlachetne mam sumienie. z fartem
z fartem
#oswiadczenie
z fartem
z fartem
z fartem
Ja dla nikogo nie chce źle nie wiem może coś źle faktycznie napisałem to wybacz nie taka była intencja po prostu mam awersję jak ktoś pije alko
W sensie nie tego jak wygląda tylko po prostu faktu że coś wyciekło dlatego jak coś wiesz to bądź tak dobra i powiedz co wiesz będę wdzieczny
z fartem
z fartem
z fartem
z fartem
z fartem