Van-der-Ledre Van-der-Ledre 49 min temu 8 + Za chwilę będę przeprowadzał alkoholizację sporą ilością wódki, usiądę sobie na tarasie, z widokiem na morze, i będę pił, no bo co.#przegryw
BardzoMalaZaba BardzoMalaZaba 49 min temu via Wykop 1 + @Van-der-Ledre: Ale fajno że jesteś nad morzem. Jadłeś dzis gofera?
agent-Dale agent-Dale 46 min temu via Wykop 1 + @Van-der-Ledre: ja sie wlasnie alkoholizuje ale wole piwa
wyscrollowany wyscrollowany 46 min temu via Wykop 1 + @Van-der-Ledre: To ile ty już jesteś nad tym morzem?
BardzoMalaZaba BardzoMalaZaba 33 min temu via Wykop 1 + @Van-der-Ledre: a jaka miejscowosc? Jakieś Mielno?
Van-der-Ledre Van-der-Ledre 25 min temu via Wykop 0 + @BardzoMalaZaba: Nie, tam patola jest, ja gdzie indziej, taki kurort dla emerytów ogółem.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chuopijak Chuopijak 15 min temu via Wykop 0 + @Van-der-Ledre: drugi urlop w tym roku? Ile Ci wolnego zostało jeszcze?
Van-der-Ledre Van-der-Ledre 7 min temu via Wykop 0 + @Chuopijak: Drugi, wolnego jeszcze sporo, w państwóweczce to wszytko na gębę jest, chcesz wolne to idziesz i tyle., jak sie dogadasz z tym naszym urzędasem to masz. Ja tak do 4 tygodni myślę łącznie se wezmę, z czego już 2 wykorzystałem.
Chuopijak Chuopijak przed chwilą via Wykop 0 + @Van-der-Ledre: mi 43 zostało jeszcze, ale jakoś nie chce mi się brać wolnego bo po co, co tu robić. Udanego wieczoru. Na bani już?
#przegryw