Wpis z mikrobloga

@Idaho59 Nie uważam tak. Co zrobi afd w UE jeżeli mają kilku dzbanów co krzyczą pod publiczkę o nowych granicach? W konfie mają paru dzbanów od katoszariatu jak Mentzen czy Braun, ale w innych sprawach wypowiadają się całkiem sensownie.
Nikt nie jest idealny i nigdy nie będzie ¯\(ツ)/¯

Ja psychokatoli nie lubię, jestem za aborcją (a nawet wczesną eutanazją jak objawi się po narodzinach ciężka niewykrywalna choroba), ale z całego gówna politycznego nie widzę innej opcji.

Niemcy, Francuzi czy inne sprytniejsze kraje też gadają za plecami z ruskimi i próbują się z nimi ułożyć biznesowo, bo nigdzie na świecie nie ma sytuacji zerojedynkowych. Liczy się własny interes. Możemy to moralnie potępiać (słusznie), ale takie są fakty. To Polska zawsze unosiła się honorem i wychodziła na tym
Tytanowy_Lucjan - @Idaho59 Nie uważam tak. Co zrobi afd w UE jeżeli mają kilku dzbanó...
  • Odpowiedz
@Idaho59: wszystko wraca na swoje miejsce, tak wynika z SONDAŻU xd

jak tak dalej będzie PO spełniało swoje obietnice kluczowe jak spełnia to oni przejebią wszystko co jest do #!$%@?, ja myślałem, że oni po ostatnich 8 latach się cokolwiek nauczyli ale idioty nic mądrego nie nauczysz najwyraźniej.
  • Odpowiedz
  • 0
@girabaldi po części masz rację, ale jest spora grupa wyborców, którzy na PiS i konfe nigdy nie zagłosują, choćby nie wiem co, moim zdaniem trzeba naciskać, pytać i wymagać od obecnego układu, ale na razie nie ma alternatywy ( nawet dla Niemiec ( ͡º ͜ʖ͡º))
  • Odpowiedz
@Zenek_ I co w tym nieprawdziwego albo śmiesznego? Takie są fakty. Co ci to afd robi takiego złego, podkreślam, w UE? Coś ci zabrali, ukradli, narzucili? To tylko zgrupowanie Europosłów w nowym klubie. Mają takie same większe prawa jak w polskim sejmie kluby względem kół czy posłów niezrzeszonych.
Policz za jakiś czas ile czasu na wystąpienia i jakie stanowiska będą mieli Zajączkowska, Tyszka i Sypniewski, a ile "dumni" Bryłka, Buczek i
  • Odpowiedz
@Xefirex: Kaczor po pierwszych przegranych wyborach stwierdził, że powinien przejąć TV to wtedy, by wygrał. Z perspektywy czasu miał rację.

@Programista500plus: Powodów jest wiele. Po pierwsze kuce to ciągle zabawna mniejszość i wzrost poparcia to jedynie skutek odpływu młodszego elektoratu od PiSu, ale do wyborów daleko. Po drugie wykop od ponad 12-13 lat jest opanowany przez kucowskie boty, to, że na mirko nie da sie manipulować minusami działa na waszą niekorzyść ale bardziej proporcjonalnie pokazuje to faktyczne poparcie społeczne. I po trzecie trzeba było mnie nie wnerwiać 12 lat temu i obiecałem wam, że nie zapomnę ¯\(ツ)/¯ a poza tym masz poblokowane połowe mirko na czarnej to jak to sobie wyobrażasz, że cie będą plusować? Czas opuścić
  • Odpowiedz
@Jariii Przecież masz to wyjaśnienie na powyższym filmie. Zadałeś sobie ten trud do obejrzenia skoro pytasz?
I tak mają rację co so murzynów, intencji niecnych żydów oraz np. nielegalnego zamordyzmu sanitarnego.
  • Odpowiedz
Po drugie wykop od ponad 12-13 lat jest opanowany przez kucowskie boty, to, że na mirko nie da sie manipulować minusami działa na waszą niekorzyść ale bardziej proporcjonalnie pokazuje to faktyczne poparcie społeczne. I po trzecie trzeba było mnie nie wnerwiać 12 lat temu i obiecałem wam, że nie zapomnę ¯\(ツ)/¯ a poza tym masz poblokowane połowe mirko na czarnej to jak to sobie wyobrażasz, że cie będą plusować? Czas opuścić bezpieczną
  • Odpowiedz
@Idaho59 obawiam się, że wyciąganie wniosków z jednego sondażu i to takich dużych, że "wszystko wraca na swoje miejsce" jest przedwczesne. W szczególności jeśli chodzi o konfę. Dla nich średnia sondaży pokazuje na razie, że im rośnie.
Poza tym, różnice między 3, 4 i piątym miejscem są minimalne.

Z drugiej strony, przed wyborami też im rosło ale na szczęście duża frekwencja im popsuła wynik.
kooolega - @Idaho59 obawiam się, że wyciąganie wniosków z jednego sondażu i to takich...

źródło: 1000005792

Pobierz
  • Odpowiedz
Same pochlebne wpisy a te niepasujące można skasować.

@Programista500plus: Pewnie, że można ale to nieopłacalne. Każdy plus wyżej pozycjouje watek. Gdybyś towiedział, to byś tak nie ból dupił, ze twoje wysrrywy maja po kilka plusów.

Jakbyś nie zauważył to większość neuropejskich trolli się już przefarbowało i nie występuje z tęczowymi awatarami, ty jesteś na to za głupi :D

Jakbyś nie zauważyl mam to w dupie od lat. A poza tym
  • Odpowiedz
@Idaho59: Konfa spadnie przed wyborami jak dziennikarze zaczną się pytać o szurów na listach, kontakty z antypolskim afd i inne odchyły

Póki co większość ma ich w dupie i oprócz wykopu i twittera nikt się nimi nie interesuje więc łapia dużo głosów z ludzi którzy w polityce nie siedzą i łapią się na populistyczne #!$%@?

Jak się zacznie grillowanie w ogólnodostępnych mediach i greatest hits partii mem to znowu bedzie
  • Odpowiedz
nie dało by się zrobić rządu z samą trzecią drogą i lewicą bez PSL

@Idaho59: rozpiszę ci ten twój rząd matematycznie:
KO + (PL2050+PSL) + Lewica - PSL
Proszę nauczcie się, że Trzecia Droga, to nie synonim Polski 2050, bo już mam dość zwracania uwagi na używanie sformułowania "Trzecia Droga" jak chce się
  • Odpowiedz
  • 0
@Imperator_Wladek: faktcznie jak chodzi mi o psl to piszę psl a jak o 2050 to trzecia droga( ͡º ͜ʖ͡º), z tymi wyborami to wiadomo, że patykiem pisane, jak zawsze w sejmie najsilniejsza jest jedna partia: DIETA
  • Odpowiedz
@Idaho59: zapomniałem o najważniejszym. Konstytucja mówi:

Sejm może skrócić swoją kadencję uchwałą podjętą większością co najmniej 2/3 głosów ustawowej liczby posłów.

Powodzenia z przekonaniem pisowców, aby zagłosowali za wyrzuceniem siebie samego z Sejmu.

Można też nie uchwalić budżetu, ale podejrzewam, że ofiary przyspieszonych wyborów będą robić wszystko, aby jednak budżet trafił do prezydenta, więc ten plan może też spalić na panewce. Projekt musiałby być gdzieś dobrze zamrożony zgodnie z prawem.
  • Odpowiedz