Jestem 3 raz na wakacjach we #wlochy. Nie w jakiejś miejscowości turystycznej tylko w mieścinie wielkości Kluczborka koło Trento. Zupełnie nie rozumiem skąd u #p0lka taki śluz z tzipy na makaraniorzy. Większość gości 30+ tutaj to zaklolaki z brzuchami tylko niektórzy bardziej opaleni. Reszta wygląda jak zwykłe lumpy. Jak się trafi chad to wygląda jak w PL. Małolaty 18-20 wyglądają już zupełnie jak te w Polsce. Szmatoglowych nie biorę pod uwagę, bo moim zdaniem jak biała baba chce się związać z muzułmaninem to albo nie wie co robi albo jest chora psychicznie. BTW baby też wcale nie są jakieś nadmiernie urodziwe jeśli kogoś to interesuje, sporo widziałem ulanych karyn i Grażyn. Także zupełnie nie wiem skąd te opinie że to są jacyś ponadprzeciętnie urodziwi ludzie ¯\(ツ)/¯
Tutaj działa zasada "byle nie Polak" tłoczona do głów niezmiennie od 50 lat. Drugi element to pokazanie się dla sławy. To czy ten człowiek nadaje się na przyszłego męża i ojca, jest kompletnie bez znaczenia.
Komentarz usunięty przez autora
To czy ten człowiek nadaje się na przyszłego męża i ojca, jest kompletnie bez znaczenia.