Wpis z mikrobloga

Czas na moje typy na dziś.

MYM vs ATN - ATN - Dlaczego ?

Polacy wczoraj nareszcie poradzili sobie z mouz. ATN zaliczyło kilka porażek z rzędu (MayaM, Fnatic, Titan, Na'Vi). Wygrali tylko 1 mecz z ruskami (Aces) , którzy grają jak dziecko stykające się po raz pierwszy z grami FPS. Czas na wielki "Come back" drużyny niemieckiej. Mam nadzieje, że F1lix wycarruje całą gre dla ATN. Zobaczymy jaka mapa zostanie wybrana. Stawiam na to spotkanie kwadrans przed rozpoczęciem z puli Returns

Mystik vs MayaH - MayaH - Dlaczego ?

W tym spotkaniu zagram syfem zalegającym w moim ekwipunku. MayaH praktycznie nie ma szans na wygraną z pogromcami LDLC. Mystik przez ostanie spotkania prezentuje się znakomicie ale myślę, że może być jakiś mały wałek w tym meczu i ludzie stawiający na MayaH mogą zarobić dobry hajs. Tak więc albo grać MayaH albo olać to spotkanie.

K1CK vs Mystik - ??

Tego meczu nie stawiam z uwagi na to, że K1CK gra za mało spotkań i nie znam formy zawodników.

Aces - K1CK - ??

Wszystko będzie zależało od postawy w meczu K1CK vs Mystik. Aces w żadnym spotkaniu nie zaskoczyło mnie swoją grą.

Dziś straszna bieda w obstawianiu. Powodzenia :)

PS: Nie grajcie spotkań CEVO.

#csgolounge
  • 16
@datadir: @datadir: hej kiedyś grałem dość motzno w CS 1.6 i tak się zastanawiam, jak to teraz jest z tym CS:GO że tam się te bronie zdobywa i w ogóle? Czy to daje jakąś przewagę w grze? Czy po prostu tylko ładnie wygląda?