Aktywne Wpisy

27PHO1e2NIX2021 +471
Wracam po nocce pociągiem do domu. Starsza Pani zajęła moje miejsce. Mówię grzecznie
Odpowiedź Pani:
Przepraszam miejsce X, jest moje.
Odpowiedź Pani:
Ja mam miejsce Y i jest przez kogoś zajęte.

Nacho_Libre +16
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Komentarz usunięty przez moderatora
https://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Hebdo_issue_No._1178
¯\(ツ)/¯
@Yahoo_: czego oczekiwać od prawackiego hipokryty? Kłamstwo to ich drugie imię. A może głupota? Sam już nie wiem.
Oczywiście pominą jednocześnie chrześcijańskie mordy na "niewiernych", bo przecież to było dawno i nieprawda.
@Yahoo_: no bo wiadomo, że tydzień PO tym zamachu, to nie mieli ochrony w-------j w kosmos. Ważne co się stało tydzień wcześniej.
@neverwalkalone: Jak sobie wyobrażasz walkę o prawa kobiet w innych krajach? Ot tak feministka ma porzucić pracę, rodzinę i swoje życie żeby
Tym samym nikt nie wpadnie na pomysł wyśmiania Mahometa na ceremonii otwarcia igrzysk, nikt nie przebierze za niego jakiegoś transa. Nie mają na to jaj, boją się rezultatów, które mogłoby to przynieść, skoro komiksowa podobizna w gazecie wywołała taki
źródło: IMG_0588
Pobierz