Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi mirki czy inne kraje też tak jak TVrepublika codziennie mielą do porzygu kandydature trumpa? Przecież to jest chore co republika robi. To nie są nasze wybory tylko amerykanów. Polska, to nie Stany dlaczego PiSowcy w TVrepublika robia trumpowi kampanie wyborczą w Polsce? Czy ja o czyms nie wiem? Czy nas Stany skolonizowali i trumo bedzue naszym prezydentem, a dyda to gubernator kolonii zwanej Polska? Bo nie rozumiem po cholere sakiewicz trumpowi robi kampanis w polskiej telewizji ()
A oni sie teraz wycwaniaczyli i najpierw troche powiedza cos innego, ale i tak wcisna tam cos o trumpie i tak cały dzień

#tvrepublika #polityka #pytanie
  • 5
  • Odpowiedz
  • 0
P.S Nie przypominam sobie by tusk za poprzedniej kadencji i teraz mielił az tak np o kandydaturze scholza albo innych wyborach w Niemczech pomimo, że PiSowcy mu zarzucają uleglośc w strone niemiec, a sami maja orgazm na USA i trumpa hipokryci
()
  • Odpowiedz
  • 1
@darek-jg: W sumie racja mirek. No bo ile można słuchać o jednym i tym samym? Co oni walą sobie do tego trumpa czy co? Duda coś dobrego powiedział, że w polskim interesie jest mieć ogólnie dobre relacje z USA z obiema partiami, bo to nasz największy sojusznik, a republika robi coś odwrotnego od słów Dudy. Faworyzuje trumpa, pomija bidena, zresztą to nie są nasze wybory i media nie powinny koncentrować
  • Odpowiedz
  • 0
@BKZGlamrap: O zamachu na premiera Słowacji tak nie gadali jak o trumpie, a czy w republice zdają sobie sprawe, że takie zachowanie ich, czyli włażenie w dupe trumpowi, to wygląda podejrzanie jakby Polska maczała łapy w tym zamachu, a teraz robiąc tą kampanie wyborczą próbuje to "ukryć"? Demokraci tak to mogą zinterpretować i jeszcze przez to nam problemów narobią w relacjach z USA, bo to nie są nasze wybory. Ciekawy
  • Odpowiedz