Aktywne Wpisy
Są na tagu mireczki którzy pracują już w branży IT > 10 lat i mają już dosłownie wszystko co chcieli?
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
lukbla +71
#spierdotrip okrutny. Natknąłem się na miejsce gdzie chłopak się powiesił

źródło: temp_file4482925835094633936
Pobierz
Dodam, że to blok mieszkalny. Pion jest żeliwny z jakimś kielichami i teraz mam pytanie. Skoro hydraulik powiedział, że to niezbędne bo pion jest zaniedbany a piony należą do wspólnoty mieszkaniowej to instalacja będzie robiona na koszt wszystkich mieszkańców czy na mój koszt? Jaki jest w ogóle koszt wymiany takiego pionu? Orientuje się ktoś może?
#budownictwo #remontujzwykopem #kanalizacja
Mam nadzieje, że to się podepnie pod jakąś awarie i nie będę musiała wykładać dodatkowych pieniędzy.
Z drugiej strony wymiana pionów przynajmniej w moim mieszkaniu przebiegała tak że od razu wymieniali piony w całym bloku, bo musieli przeciągać te rury od sąsiada do sąsiada i wymieniając piony u mnie musieli jednocześnie
Wymienili moją część pionu z żeliwa na PCV. Koszty pójdą z funduszu remontowego.
Także uff. Dzięki za pomoc!