@d4wid: może się powtórzę, ale przykład: Jest randomowy post, mirek pisze, że konfederaci to ruskie onuce (co jest prawdą). W komentarzach pojawia się jakiś @L3stko czy inny wykopek z Choroszczy z pytaniem:
@d4wid: DOBRA, przepraszam. Nie skapłem się, że to Torkowska XD, myślałem, że to jakaś random typiara, bo bardziej się na rosyjskim góralu skupiłemXD.
Torkowska to dopiero ewenement. Startowała z kommmfederacji, wywalili ją, bo miała jeszcze gorsze poglądy niż Braun (co i tak jest cudem), dołączyła do Korwina XD.
PS na zdjęciu jest Pitoń (ten góral po lewej) kumpel Brauna/konfederatów (bywał na piknikach i był zapraszany).
Ma dość ciekawe poglądy, takie jak:
#polityka #wolyn #rosja #ukraina #neuropa #bekazprawakow #ruskieonuce #konfederacja
Jest randomowy post, mirek pisze, że konfederaci to ruskie onuce (co jest prawdą).
W komentarzach pojawia się jakiś @L3stko czy inny wykopek z Choroszczy z pytaniem:
Nie skapłem się, że to Torkowska XD, myślałem, że to jakaś random typiara, bo bardziej się na rosyjskim góralu skupiłemXD.
Torkowska to dopiero ewenement.
Startowała z kommmfederacji, wywalili ją, bo miała jeszcze gorsze poglądy niż Braun (co i tak jest cudem), dołączyła do Korwina XD.
A na zdjęciu poseł Kommmfederacji