Aktywne Wpisy
Nowa_Zielonka_ +103
#chwalesie
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
noipmezc +2
co myslicie o pozytywnym myśleniu?
Albo przypinanie PiSowi agenturalnosci rosyjskiej podczas kiedy PiS informował właściwie od 100 lat czym jest Rosja. Gdyby się wtedy PiSu posłuchać to do żadnej inwazji by nie doszło.
#polityka
@dzbanzyciowy: tak? Wielka Polska obroniła by Ukrainę własną piersią?
@dzbanzyciowy: No ma bo wystarczy, że jego ustawieni prokuratorzy i służby czepią się jakiegoś członka PiS a ci klaszczą uszami bo rudy dostarczył im igrzysk i chleba
Tak to działa w uśmiechniętej Polsce