Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +73
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
EpicElion +36
Dzień dobry, bierzcie po jednym miłego dnia.
Depresja dla huopa: sznur, las i duszenie się 15 min bo nawet zabić się nie potrafi #przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Za to zadałem Ci pytanie. Dlaczego nie weźmiesz roweru , nabijesz obiecanych kilometrów, i nie pojedziesz nad wodę?
Ja byłem już dziś na rowerze.
Ale czego oczekiwać od kogoś, kto przez długi czas udawał kobietę na wykopie.
Jedyną osobą która się tu zesrała to jesteś ty.
Tylko że bycie przegrywem zależy od psychiki , można być średnio ładnym a uważać się za cudowna osobę i mieć każdego , można być ładnym uważać się za śmiecia i żyć w ascezie
Śmieszne że akurat ty go pouczasz o gnębieniu innych gdzie ty sam wiele razy mnie wyzywałes bez powodu , jesteś wyjątkowym hipokryta zgrywajacym fałszywego świętoszka xD
Nie słuchaj go bo to wyjątkowo parszywy typ sam kogoś gnębi a innym zwraca uwagę