Aktywne Wpisy
heksengerg +93
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
FHA96 +30
Eh Mirki, nie ma to jak rozpocząć tydzień z otwartą raną emocjonalną… (╯︵╰,)
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
#ukraina #rosja #wojna #usa #zamach
Przy takiej depopulacji, zaraz zaczniemy dezerterów przyjmować
Po pierwsze. Ta wojna to jedna wielka kompromitacja SZ Rosji i upadek mitu ich potęgi militarnej i żadna ilość waszego jazgotu tego nie zmieni. Każdy dzień trwania tego konfliktu tylko tego dowodzi (vide czołgi-stodoły, szturmy na motorach czy ostatnio coraz częstsze ataki
Dobra odcedzimy trochę to szambo i spróbujemy coś z tego intelektualnego stolca ulepić.
Po pierwsze
wyjaśnij mi gdzie te kalki propagandowe w moim wpisie? Staram się odsiewać propagandę zarówno jednej jak i drugiej strony tego konfliktu.
Jak bym był złośliwy to bym powiedział że marnie ci to idzie powołujac się na twoje własne słowa o tym jak miota się twoje pistrzeganie tego konfliktu. Ale złośliwy nie jestem.
Zatem na sam koniec
Nie muszę cię cumplu w niczym rozjeżdzać bo doskonale to robisz sam, wiesz jak trochę emocjonalnie dojrzejesz to zrozumiesz że dyskusja dwóch dorosłych ludzi nie na tym polega. Choć z drugiej strony jeżeli w twojej głowie nadaje to twoim “argumentom” merytoryki to czemu nie ¯\(ツ)/¯
Co do kalek to przewrotnie zaczne od tej ;)
Coraz bardziej podoba mi się to wasze lawirowanie i unikanie konkretnych odpowiedzi, a następnie stawianie się na pozycji intelektualnej wyższości. Zero konkretów, naprawdę to zabawne.
No ale po kolei
Komentowanie reszty tej czesci wypierdu sobie odpuszcze i jak zwykle skupie sie na faktach:
Rosyjska, ktora lykales rownie ochoczo jak lykasz te "zalewajace