Aktywne Wpisy
Linnior88 +6
Smieszy mnie jak ktoś mówi że jestem gruba i myśli że mnie tym obrazi( ͡° ᴥ ͡°)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
WLADCA_MALP +50
Liczy się 1 i 2 miejsce, reszta odpada. Najlepsza z bajek to:
- Bouli 0.8% (7)
- Batman 6.7% (56)
- Bolek i Lolek 5.0% (42)
- Było sobie... życie. 15.3% (129)
- Czarodziejka z księżyca 2.0% (17)
- Denver ostatni dinozaur 0.7% (6)
- Dexter 16.2% (136)
- Dragonball Z 23.5% (198)
- Chip i Dale: Brygada RR 5.9% (50)
- Ed, Ed i Eddy 23.9% (201)
Prawica w Europie zdechła bo nie jest w stanie sobie zjednać sympatii muzułmanów, czarnych i reszty Azjatów
#wybory #francja #polityka
@Towarzysz_Pawulon: Bzdury. W dalszym ciągu mniejszości to tylko % populacji wbrew temu całemu #!$%@? o upadku Europy. Problemem prawicy jest coś innego, że liderami są idioci i złodzieje, a glosują na nich podobni idioci. Przez co, nie potrafią przekonać nikogo poza swoją sektą, i z tego bierze się to ich #!$%@? o złej
@Towarzysz_Pawulon: kiepsko ci idzie tworzenie zdań w języku polskim, czasem zamiast kolejnego przecinka można dać kropkę.
Le Pen zesrała się metr przed kiblem, nie ona pierwsza i nie ostatnia.
A wydaje mi się że USA jest znacznie mniej zróżnicowane niż Francja
Przecież ci muzułmanie tam to wcale nie mają postępowych poglądów w stylu popierania propagandy lgbt w szkołach tylko głosują na lewicę bo anty-muzułmańskie przesłanie prawicy ich zbyt zniechęca
Demokracja jest sprzeczna z Islamem
No i oczywiście centrolewica w USA popiera ludobójstwo w Palestynie ale to inna historia
Muzułmanie w USA potrafili nawet wygrywać władzę w całym regionie i jakie to było zdziwienie Demokratów gdy ich własna partia zdelegalizowała lgbt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Le pen przegrala bo nie dogadala sie z centrum tak jak obecnie lewica. To nie ma nic wspolnego z glosem ludzi. Jakby we francji byl ustroj demokratyczny to partia ktora wygrala wybory mialaby najwiecej miejsc w parlamencie a tak sie nie stalo. Tak sie nie stalo bo przez jowy centrysci od lat manipuluja systemem o
Efekt tego jest taki ze o jakis reformach czy zmianach w kraju mozna zapomniec bo krajem rzadza ci sami bros od 30-40 lat a to wszystko w imie „ochrony” przed faszystami czy komunistami
Wg mnie jedyna szansa to USA/Kanada
@Towarzysz_Pawulon: ale większość migrantów nie głosuje wcale. Głosują tacy częściowo zaasymilowani, mieszkający w drugim czy trzecim pokoleniu. To są właśnie żółte kamizelki i zdaje się że dużą ich część ich #!$%@? przejeła Le Pen.
Chociaż Zinedine Zidane z rodziną głosowali na Macrona, więc jak widać są też liberalni migranci.
W ogóle program RN to jest miks wszystkiego co najgorsze w polityce
Cytując Diderota:
nie chce tu wnikać w terminologię, ale kisnę ze stawiania ludzi którzy chcą by transaktywiszcza edukowały dzieci w szkole, wspierają przestępczość i gangi oraz popierały lockdown za jakieś centrum
Sam nie jestem konserwą życiowo i nikt nie musi być, faktem jest że takie rządy są pożyteczne a nie gdy masz na ulicach syf i przestępczość z 3 świata