Wpis z mikrobloga

Nigdy nie zrozumiem tych ruskich na tagu pode mną, piszą w Polsce, która i tak ich nienawidzi, bo nas napadali setki lat, zamiast zainwestować np. w amunicję, żeby nie brać z korei.
Poza tym wykopki i tak nie zatrzymają tranzytu broni na ukraine itd.

#ukraina #rosja #wojna
robertkk - Nigdy nie zrozumiem tych ruskich na tagu pode mną, piszą w Polsce, która i...
  • 4
  • Odpowiedz
@robertkk: Wielu r0sjan, co ja mówię xD znaczna większość, która dochodzi pod 80/90% wierzy w rosyjskie kłamstwa i propagandę, np.: w to że Armia Czerwona była krystalicznie czysta i są święcie zdziwieni jak dowiadują się od tych małych, głupich i biednych psheków, że wyzwolenie to były masowe gwałty, grabieże i morderstwa, które wynikały z nudów i zdziczenia czerwonoarmistów. Później są jeszcze w większym szoku jak dowiadują się że przez 45
  • Odpowiedz
@robertkk: Aż sam zwątpiłem, bo czasem przez miss klick się tak zdarza, ale nie w tym przypadku. Mówiłem o rosjanach, a rosyjskie trolle też są werbowane z grupy zwykłych rosjan. Wszak prorosyjski zwolennik nieznający doświadczeni Polaków i innych narodów Europy środkowo-wschodniej, to powtarzający się kanon w prorosyjskich wpisach.
  • Odpowiedz