Wpis z mikrobloga

@Koner1391: @Vendigoo Ja postawiłem sprawę jasno Filipowi. Mogę mu pomóc ogarnąć się w UK o ile odłoży sobie kasę na bilet to tylko tyle albo aż tyle.
Ja mu sytuacji nie zazdroszczę, bo nie dość, że cacka się z rodzicami to jeszcze funkcjonuje w otoczeniu Hajlownika....
Jedyne co mu pozostaje to wziąć się w garść i robić wszystko by z tego bagna spierdzielić ale potrzeba w tym wszystkim ogromnego
  • Odpowiedz
pewnie bzyknął w czasie swojej kariery więcej lasek niż każdy jeden z was na tagu, no offence

Co ma ilość stosunków heteroseksualnych do ewentualnego bycia transpłciowym? :) ?

@kurczakos1: ale to ty próbujesz mi włożyć w usta powiązanie między traspłciowością a stosunkami ;) ja sygnalizowałam że niekoniecznie jest związek między ewentualnym przebieraniem się w damskie ciuszki a męskością wyrażoną bzykaniem lasek.

A co do Filipka to mnie on zupełnie nie
  • Odpowiedz
@Koner1391: Wiesz ilu takich znam! Teoretycznie "nieogarniętych" dziewczyn, chłopaków a la Filip.. Myślisz, że on zna słowo "spadek", każdy normalny ogarnięty wie, że spadek to problem! 😆 Cokolwiek po rodzicach będzie mógł to sprzeda i tak, tak zdechnie w dżungli, albo na działkach.. Albo odżyje, ogarnie się! Nie ma reguły! A co gorsze dla statystycznego wyjdzie lepiej niż "zaopatrzony", w spadki!
  • Odpowiedz
@WarwaraBasia:

ale to ty próbujesz mi włożyć w usta powiązanie między traspłciowością a stosunkami ;) ja sygnalizowałam że niekoniecznie jest związek między ewentualnym przebieraniem się w damskie ciuszki a męskością wyrażoną bzykaniem lasek.

Poczekaj. Pomogę
  • Odpowiedz
Nie ma żadnego związku z odbywaniem stosunków heteroseksualnych a możliwością bycia transpłciowym i przebieraniu się w "ciuszki"

@kurczakos1: No i wlaśnie tu jest błąd w twoim rozumowaniu. Martin nie jest transem i tylko ty wiążesz te 2 rzeczy, które w ogóle w tym przypadku nie występują.
  • Odpowiedz
@imdb: jak już tu inni wspomnieli, malowanie paznokci o niczym nie świadczy a jeśli chodzi o to pejoratywne odniesienie do "transów" w kontekście Filipa jest zwyczajnie zwykłą podłą hejterą. Można jechać po różnych rzeczach; jego kłamstwach, lenistwie pazerności na kasę, ale nie po tym. Nawet jak by był, to nie ma na to wpływu, bo to nie kwestia chciejstwa czy wychowania. On taki się urodził i szczęśliwy niech będzie każdy,
  • Odpowiedz