Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +232
Kobiety nie nadają się na wysokie stanowiska zarządcze, serio, nie jestem jakimś przeciwnikiem kobiet, ale z tego co widzę w #korposwiat to w dziale gdzie jest kobietą dowódcą, są najwieksze problemy, zero stabilności, panika, ma zły humor, wszyscy go mają, wymyślanie głupot niepotrzebnych, milion procesów i ich komplikowanie, a podczas okresu nie podchodź XD I te sztuczne pompowanie diversity to jest jeden wielki mit bo system jest stworzony pod facetów
Jakas stara otyla baba na rowerze elektrycznym robila sobie tredning dzis.
Oczywiscie po skonczeniu "treningu" wcisnela na smartwatchu "skoncz" i jej sie pojawilo ile kcal spalila. Szkoda ze zapomniala dodac ze elektryk robi za nia 80% roboty.
#rower #rowerowykrakow
I chyba to dobrze, że "stara otyła baba" w jakikolwiek sposób się rusza, nie? Może na zwykłym rowerze nie dałaby rady, nie?
Idź się schowaj do szafy czlowieku
@jedzbudynie: Skąd to wiesz?
a raz jechałem sobie spokojnie do pracy ~20km/h i wyprzedziła mnie gruba baba, chyba+100kg +60lat na starym składaku, przyspieszyłem do 25 a ona dalej ciśnie i jej nie dogoniłem, i to po nierównym chodniku, w takim byłem szoku że do dziś pamiętam
Kobieta poszla spalic kcal -> zrobiła to na elektrycznym rowerze a.k.a skuterze -> smartwatch jej pokazał że spaliła x kcal, gdy tak naprawde spaliła 20% z tego x. -> baba żre x kcal żeby mieć nagrode -> baba tyje
HAAAAALO, MYLYCJA! PROSZĘ PRZYJECHAĆ NA STRAVĘ BO STARE GRUBE BABY OSZUKUJO JEDZBYDYNIE!
Powinni elektryki do TDF dopuścić, bo dlaczego nie? xD
K---a szkodzą wam tym czy co?
Można się czepiać osób, co jeżdżą tymi ulepami elektrycznymi bez pedałowania.