Aktywne Wpisy
dexterpol +31
W końcu dzisiaj wyplatka po podwyżce wleciala, lvl 26, a jak tam u was? Dalej jebnie za 4k u fabryce smrodu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)#pracbaza #praca #korposwiat
AXSIS +12
Mirki co tu się dzieje to ja nie ogarniam. Ćwiczę sobie pisanie na apkach randkowych i zaproponowałem takiej naprawdę ślicznej Julce 20lvl kino, a ta mi głosówkę wysłała, że chętnie i w ogóle lubi takie filmy itp.
Miała taki ładny głosik jak z jakiejś baśni... Gdyby nie niska pewność siebie to bym się pofatygował te 100km do niej, a tak to trzeba usunąć parę. Już nigdy takiej nie spotkam pewnie, ehh...
Teraz
Miała taki ładny głosik jak z jakiejś baśni... Gdyby nie niska pewność siebie to bym się pofatygował te 100km do niej, a tak to trzeba usunąć parę. Już nigdy takiej nie spotkam pewnie, ehh...
Teraz
Dla miłośników kalamburów (a jest to jedyny lingwistyczny tag, który ma kilku obserwujących), poniżej link do strony, na której można znaleźć kilkanaście (albo i trochę więcej) zadań tego typu:
http://www.anagramy.com.pl/Puzzle/PuzzleType/19/Kalambur
Bardzo udane te kalambury tam są, mam nadzieję, że posłużą jako inspiracja ;)
Tak więc w 99% przypadków, z którymi się spotykam pierwsze w kolejności są wskazówki co do brzmienia wyrazów, ale zdarzają się jednak takie, w których jest odwrotnie.
Odpowiedź na niego to: