Aktywne Wpisy
Noct +89
Mirki, uważajcie na #k--------------i, zmienił się skład. Nie wiem dokładnie kiedy, ale teraz zajeżdża taką sztuczną czekoladą, jeśli kojarzycie kiedyś figurki mikołajów były z czegoś podobnego. Przypomina taką "starą sztuczną czekoladę" i naprawdę się zawiodłem już samym zapachem po otwarciu opakowania.
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie

źródło: obraz
Pobierz
Novameh +13
Nieironicznie uważam, że po dwójce był to najlepszy Assassin's Creed.
#gry #pcmasterrace #assassinscreed #ubisoft
#gry #pcmasterrace #assassinscreed #ubisoft

źródło: Assassins Creed Unity
Pobierz
Kupiłem w tym roku swój pierwszy rower i jeżdżę całkiem sporo. Od kwietnia przejechałem już około 400km. Ale ciągle mam problem z bolącymi stopami. Wszyscy mówią że się przyzwyczaję ale się nic nie zmienia mimo tego że już kupę czasu spędziłem na rowerze. Myślałem że to może kwestia złych butów, ale wczoraj daliście mi znać że z nimi wszystko ok. Czytam sobie o bikefitingu tylko trochę drogi to interes. Połowę tego co kosztował mój rower. Myślicie że faktycznie warto i pomogą mi rozwiązać problem ze stopami, czy jednak jeszcze trochę jeździć i ciało się przyzwyczai?
#rowerowyrownik #rower #gravel
Skrypt | Statystyki
Po ściągnięciu butów możesz czuć lekkie mrowienie przez jakiś czas i stopy mogą się wydawać lekko sine/ blade ale to normalne u cyklistów.