Aktywne Wpisy
HuopWsiowy +94
Czy wy teΕΌ uprawiacie tzw. KRΔCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi siΔ przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sikΓ³w zbiera siΔ pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie krΔcimy dookoΕa jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (qββΏβΏβq)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi siΔ przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sikΓ³w zbiera siΔ pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie krΔcimy dookoΕa jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (qββΏβΏβq)
joker007 +38
Powiem wam tak lewaki. Nie interesuje mnie prywatne ΕΌycie politykΓ³w ktΓ³rych popieram. Pani Ewa moΕΌe mieΔ i 10 dzieci z rΓ³ΕΌnymi typami, moΕΌe sobie piΔ piwo w Brukseli po pracy, nic mi do tego. Jak na razie zrobiΕa dobrΔ
robotΔ tym pierwszym wystΔ
pieniem.
Nie ma wiΔkszΔ Εci to trzeba robiΔ takie show, ΕΌeby siΔ jakoΕ przebiΔ. WidaΔ teΕΌ po ujadaniu trolii, ΕΌe Εwietnie jej poszΕo.
#polityka #polska #konfederacja
Nie ma wiΔkszΔ Εci to trzeba robiΔ takie show, ΕΌeby siΔ jakoΕ przebiΔ. WidaΔ teΕΌ po ujadaniu trolii, ΕΌe Εwietnie jej poszΕo.
#polityka #polska #konfederacja
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link