Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +31
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
IP15 z pepperka za 2200 zł. Nie wierzyłem że dojdzie wogóle no ale normalnie działa. Tak jak jestem androidziarz to w tej cenie uważam że warto #smartfony
Komentarz usunięty przez autora
za 3 dni też sie pojawi w tej cenie jak ktoś chce prawdopodobnie (od 17stego wyprzedaż na Ali )
Ogólnie normalna gwarancja Apple jak na screenie.
Różnice między tym a tym
to będzie działać z polskim 5g?
@gejfrut100 Jak ze zwrotem to nie wiem ale czas 5 dni roboczych. Zamówienie w sobote , dzis dojechał
tu masz kody na wyprzedaż aliexpress od 17stego
https://www.pepper.pl/promocje/kody-aliexpress-17-2306-849816
(trzeba sie spieszyć bo mogą zejsc dosc szybko )