Wpis z mikrobloga

Który to wykopek chce sie jednać z putinem? XD

https://www.petycjeonline.com/list_do_prezydenta_wladimira_putina

Mamy w kraju pomad tys zdrajców ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rosja była, jest i będzie jednym z największych wrogów Polski, dlaczego? Bo od kilku wieków kacapy próbują nas podbić i wynarodowić. Co trzeba mieć w deklu by pomimo tego chcieć sie jednać z tym narodem, który nienawiścią do nas jest przesiąknięty pokoleniami? ( ͡° ͜ʖ ͡°) a z PiSu partia taka prorosyjska, jak ze mnie żółta łódź podwodna, przypominam, że to PiS od początku wspierał Ukraine w wojnie z Rosją o zaangażował w pomoc europe i USA, no to jacy z PiSu ruscy agenci? XD

#heheszki #bekazwykopkow
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

P.S My powinniśmy Białoruś wspierać w walce o wolność i demokracje, bo to nasz najbliższy sąsiad i tzn żeby ich uwolnić z reżimu łukaszenki, to białorusinom bliżej do nas, niż ruskim i z Białorusią praktycznie nigdy żadnej wojny nie mieliśmy
  • Odpowiedz
@PanHeniek45: Nie wcale i teraz manipulujesz, bo w ostatnim wpisie śmiałeś sie ze mnie że to niby ja jestem autorem tej petycji, a wyżej masz napisane, że nie mówie o sobie, bo nie jestem autorem tej petycji, a że niektóre wykopki tutaj są zdolne do takich rzeczy dlatego tutejszą społeczność o to podejrzewam i ironicznie pytam który to
  • Odpowiedz