Wpis z mikrobloga

Co trzeba ze sobą zrobić żeby być aż tak drewnianym i sztywnym? Przecież ci paralitycy sprzed kompa co nigdy w życiu sportu nie uprawiali jak ten Patiro, Mokry suchar czy inne łby mają lepsze ruchy
#famemma
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Djuk94: no spoko ale tak jak napisałem byli już tacy co mieli gorszy tryb życia niż on a ruszają się znacznie lepiej. Tu musi być coś więcej niż sam brak ruchu i sportu
  • Odpowiedz
@SuperN0vak: Tak, jak napisałem. Nie nabył predyspozycji do sportu za młodu. Najlepsi piłkarze nie zaczęli grać w piłkę nożną jak mieli 12 lat, tylko 4-6, tak samo jak gość do 15 roku życia zupełnie sportu nie uprawiał, to nie będzie dobry w żadnym sporcie, no chyba, że sylwetkowym jak wejdzie na bombę, bo dźwigać każdy paralityk potrafi.
  • Odpowiedz
@SuperN0vak: Tak, rzadko kiedy, ale są. Chociażby Marian Ziółkowski, który grał dużo wcześniej w piłkę nożną, Tomasz Romanowski też był piłkarzem. To nie są goście, którzy nie uprawiali sportu, oni właśnie dużo uprawiali tego sportu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Djuk94: A co z siłownią? Na logike to chyba powinna pomóc jakoś w tych walkach a takiemu Natanowi to odnosze wrażenie że te mięśnie i ogólnie siłka tylko przeszkadzają
  • Odpowiedz
@SuperN0vak: Na hype mma dobrze było widać, że ludzie, którzy głównie wcześniej robili siłkę częsciej lepiej sobie dawali radę w walkach, a mieli taki sam czas na przygotowania co przeciwnik. Ale czy to było dzięki siłce, czy przez to, że statystycznie ludzie uprawiający siłownie, uprawiali częściej i więcej sportu jako dzieci niż przeciętni ludzie, ciężko stwierdzić. Ja myślę po sobie i obserwując inne osoby, że duży wpływ ma uprawianie sportu
  • Odpowiedz