szanujesz- plusujesz mi w życiu nic nigdy lgbt nie zrobili, w przeciwieństwie do patusów narodowców i środowiska prawicowego miłość i szacunek dla KAŻDEGO to podstawa bezpiecznego społeczeństwa i życia na wysokim poziomie #4konserwy #bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa
tak. I teraz wyjdź ze swojej banki i pokaż mi plusy zniesienia niewolnictwa i minusy. Tylko jest jeden haczyk, odrzućmy argument maralnosci i etyki. Gołe fakty poproszę.
Nie zdziw się jak się okaże że niewolnictwo dalej istnieje, zmieniła się jedynie skala i nazewnictwo. Chyba że uważasz iż osoba pracująca poniżej średniej krajowej (czyli uwaga +- 66% Polaków na przykład) jest wolna. Już nie mówię o minimalnej, bo praca za jedzenie, media i
rodzinę jako podstawowa komórkę społeczna, szacunek do partnera życiowego, dzietność i chęć pracy na rzecz narodu, tradycyjne wartości, moralność, rigcz i jeszcze parę innych rzeczy.
@Shaggy_dg: to super że nie potrafisz żyć w ten sposób bez nakazów
mi w życiu nic nigdy lgbt nie zrobili, w przeciwieństwie do patusów narodowców i środowiska prawicowego
miłość i szacunek dla KAŻDEGO to podstawa bezpiecznego społeczeństwa i życia na wysokim poziomie
#4konserwy #bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa
@gejfrut100: A to spoko, jak tobie nic nie zrobili to w porządku, nikt inny się nie liczy.
@Shaggy_dg: to super że nie potrafisz żyć w ten sposób bez nakazów