Wpis z mikrobloga

Chyba mam autyzm wysoko funkcjonujący. Ale mam to w dupie bo dla mnie liczą się tylko fizyczne cechy jak wygląd, wzrost, linia włosów. Tak jak mówi blackpill. Moim zdaniem zaburzenia, choroby psychiczne, charakter mają znikomy wpływ na przegryw. Nie rozumiem jak można zwalać na nie winę zamiast na wygląd i niski wzrost. Nie rozumiem tego narzekania że oo biedny mam autyzm, fobie, jestem cichy.
BZDURY
Wysoki chad z autyzmem ma lepsze życie niż dynamiczny manlet. Cichy wysoki chad jest częściej zagadywany niż niski który jest dusza towarzystwa.

#przegryw #blackpill
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@_Kenose: jakie to ma znaczenie skoro ruchalem tylko divy za hajs i tak właściwie dalej jestem incelem z 174 cm i zakolami? Chyba nie wiesz jakie przygody mają prawdziwe oskar i chady. Mi się tam parę razy trafiło ziarnko ślepej kurze jak to się mówi
  • Odpowiedz
  • 2
@streuner123: owszem czasem sobie coś hiperbolizuje żeby radzić sobie z rzeczywisitacia i myśleć sobie: hej tak naprawdę nie jest tak źle jak to opisuje.

Ale naprawdę nie kłamie co do tego że jestem incelem ( div nie liczę), manletem 174, z zakolami.
  • Odpowiedz
@_Kenose Lepiej czy nie, ważne jest to żeby pokazywać cały wpisy (no chyba że są ekstremalnie długie) tak żeby ktoś miał cały kontekst wypowiedzi i mógł sam ocenić przynajmniej według mnie
  • Odpowiedz