Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +41
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Po wyborach do europarlamentu już Donek zadba, by Polska nie była taka jednorodna i bezpieczna.
Teraz ładnie gada, ale wszyscy wiemy jak kończą sie gadki Donalda.
Bezpiecznej Polski już nie ma. Tak jak atomu, CPK, portu kontenerowego, nowoczesnego polskiego samochodu elektrycznego, inwestyctycji w wysokie technologie jak no. fabryka Intela, vat-u 22%, paliwa po 5 złotych, tanich mieszkań, szacunku dla tradycji, niezależnej polityki.
Mówicie, że pis kradł, że przywłaszczył media publiczne?
Tusk robi to samo.
Mamy tęczowe TVP, walkę z kościołem i tradycją.
Mamy coraz większe wydatki na rząd i ministrów.
Znajomki Tuska i innych czołowych polityków KO otrzymuja posadki w spółkach skarbu państwa
Są wymyślane jakieś audyty z tyłka za grube miliony.
Więc Tusk tak jak Kaczor prowadzi samowolkę i traktuje Polskę jako prywatny folwark.
Ale Zjednoczonej Prawicy trzeba jednak oddać, że robiła wszystko, by nie wpuszczać nieproszonych gości. Tusk natomiast ochronę granic i strażników tychże nazywał bandytami i mordercami. A teraz udaje niewiniątko.
Polska zasługuje na lepsze rządy niż Kaczor, czy Morawiecki.
Jednak obecnie Polacy podpalili sobie dom, by wypędzić kilka myszy.
#polityka
#4konserwy
#konfederacja
#bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Fingolfin89: Jest to oczywiście nieprawda. KO kontynuuje polityke PiSu i również straszy nas emigrantam, ten śmieszny murek ma być jeszcze bardziej naszpikowany drutami (oczywiście za ogromne pieniądze).
Nic się nie zmieniło od przejęcia władzy przez Donalda Tuska.
@Fingolfin89: przejdź się po ulicy, imigrantów mamy zatrzesienie i nawet pomijam Ukraińców.
@Fingolfin89: XDDDD
Wrzuć na początek wpisu, to będzie od razu wiadomo, że nie warto czytać dalej (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞