Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się nad audio przy stanowisku komputerowym, które będzie podłączone do PC i do TV (planuję TV wiszący nad biurkiem). Jak to sensownie rozegrać - zwykłe głośniki komputerowe, czy może w drugą stronę jakiś soundbar czy kolumny? Nie jestem audiofilem i nie chcę wydawać milionów, po prostu chcę coś co będzie grało lepiej niż wbudowane głośniki w TV a jednocześnie sprawdzi się do peceta
#audio #pc #pcmasterrace
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@emjot86 nie wiem ile na coś takiego szykować, zaraz będzie że "to za tyle to badziew, warto dołożyć x do tego" xD Powiedzmy że 500-1000, tyle że im bliżej 500 tym lepiej
  • Odpowiedz
@lilmati: kupujesz dobrej klasy kolumny podstawkowe a nie jakies aktywne edifiery (szumy wlasne, slabe wykonanie), tak samo unikaj monitorow bliskiego pola bo prawdopodobnie barwa dzwieku cie rozczaruje

Pewniaczki jesli chodzi o marki audio kolumn:
-Monitor Audio
  • Odpowiedz
  • 0
@MlCHAU Ło panie, tak jak mówię żaden ze mnie audiofil, z 15 lat już lecę na jednych creativach co każdy takie miał xD Także ucha wybrednego nie mam, chodzi jedynie o coś co sensownie zagra dźwięk w filmie a i muzyki będzie można posłuchać (też nie jakoś za głośno bo mieszkanie w bloku)
@emjot86: Chyba jedno zero więcej xD
  • Odpowiedz