Wpis z mikrobloga

@bellacavem: pastorowa wywłoka córka Renaty która wykorzystuje razem z upośledzonym mężem schorowanego lekko upośledzonego 60 latka Kononowicza? Nowe, nie znałem xddd
  • Odpowiedz
@bellacavem: Przestań! Wiesz ilu piwniczkaów z Wypoku teraz się trzepie do tego. To odrażające! POhejtują, POplusują Twój hejt, ale już w następnej minucie biegną po papier lub husteczki i rozkładają je na klawiaturze w wiadomym celu! Tak to działa, sam to wiesz kniotrzepie ze strychu! xD
  • Odpowiedz
  • 0
@CzikaKiri: kniotrzepie ,hmmm...Coś nowego wymyśliłeś ,ale bardzo sztuczne. Nie przyjmie się, tak jak esperanto. A husteczki przez "ch" się pisze się huiku. Używaj POprawnej POlszczyzny.
  • Odpowiedz
@bellacavem: konio*rzep... mi się bardzo podoba, a co do chusteczek, to rzeczywiście "małe", ortograficzne faux pas. Tyle tego zgłaszania dzisiaj, tyle tej roboty, cały się trzęsę.
  • Odpowiedz
@bellacavem: Ooo, znów się do Beatki przyczepiłeś! Beatka jest do naprawienia, ja tego nie zrobię, bo już mam żonę! (tak, żonę, a nie partnerkę lub konkubinę jak te Olgierdziki i bezpravkana). Ty ze swoją stulejką też się raczej nie nadasz xD. Byś miał kobietę, to byś wiedział, taką nadwagę to można w miesiąc zniwelować u kobiety, CZYSZCZĄC ją co dzień. Jej chłopa trzeba, jak tam wpadnie jakiś jurny amant do
  • Odpowiedz
  • 1
@CzikaKiri: na dwa pokazałeś screeny wczoraj. Na tyle Cię stać ? Dzisiaj masz materiały i zamiast zgłaszać bemben napychasz obiadkami. Przy Twoim mikrym wzroście wyhodujesz kałdun jak lambadziara. Zgłaszaj Pan, zgłaszaj.
  • Odpowiedz