Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +156
Mam w pracy analityczkę na stanowisku „Analityk Systemowy”. Oczywiście przebranżowiona w czasach ssania i gdzie brano do IT każdego kto miał puls i umiał powiedzieć słowo „JSON”. Jest po „europeistyce”. Była też na Erasmus, podczas gdy ja waliłem konia z depresji (żadna mnie nie chciała) i uczyłem się po nocach na kolokwium z języka C.
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
WielkiNos +258
Patrzcie kolejnego @Thorrand Thorrand <------------------ #szuryzglownej
Wstawiam sobie zdjęcie memcena ze stanowskim, tak po prostu. Chłop się spłakał, że mam czelność komentować na innych tagach, gdzie wyszło, że to hipokryta (jak większość tutaj symetrystów), bo sam komenował.
Ale to nic, zapraszam do komentarzy.
Łyka fejki z dorzeczy.pl
Posty ma jak Ator i jest to kolejny freethinker co wszystko wie.
Ogólnie jego obraz to jest taki Mariuszek z Brajghton, mniej więcej podobne komentarze na temat wyższości, przypomiam - on ogląda #kanalzero na poważnie i nie widzi tam żadnego pisowskiego spinu.
Dodam jeszcze, że to symetrysta.
#bekazpisu #polityka #neuropa #bekazprawakow #codziennykonfiarz
@matti-nn zobacz jaki freethinker Ci komentuje posty.
Dlatego nie ma sensu pozwalać tym autystom się wypowiadać. Już wystarczy, że główną zepsuli.
Chłop broni #kanalzero ten sam kanał, gdzie Matecki promuje i tak samo go broni XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Fajny wpis i analiza, ale moje „spłakanie” odnosiło się do Mireczka (fana FAME-MMA) @gacek1267, który skomentował Twój wpis,
Ale wiem dlaczego poczułeś, że wpis jest o Tobie. Wszak Twoje zainteresowania również krążą wokół FAME-MMA :D
Nawet sobie tam ankiety robisz i analizujesz... zawodników :D DanielMagical oczywiście... :D
DanielMagical, #!$%@?ć PiS, FAME MMA, #!$%@?Ć PIS, INNY PATUS, JESTEM MONDRY,
Jeszcze żeby sprostować Twoje super-dowody to:
1) Mój komentarz na tagu fame-mma znalazł się, bo przeglądam tagi związane z Ukrainą i wojną. Nie interesuję mnie to uniwersum. Napisałem jak jest ¯\(ツ)/¯ Ukrainiec dostał hajs za obicie mordy, bo takie widowisko w Polsce sprzedaje się wśród patusów (takich jak ty), więc skorzystał z
@Thorrand:
Dorzeczy:
@Thorrand: ty srogo to lepiej idź mamę przeproś za pisanie tych wysrywów godnych 15-latka.
Mówisz o propagandzie, a sam łykasz spiny pisowskie od mazurka i stanowskiego, siedzisz ciągle na #ukraina i myślisz, że jak posłuchasz kilku wywiadów to jesteś freethinker.