Aktywne Wpisy
Kolorowezworki +217
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają
bugzer +1
#komputery #internet #pc #gry
Kiedyś byłem zapalonym graczem, ale nie mogłem sobie pozwolić na fajny sprzęt bo zwyczajnie mojego starego nie było na to stać. Od tego czasu mineło 15 lat, kupiłem swoje mieszkanie i wypadało by kupić jakiś fajny komputerek do gier, ale wypadłem z rynku na naście lat i kompletnie nie wiem gdzie szukać. Ile teraz trzeba wydać na PC, żeby pograć
Kiedyś byłem zapalonym graczem, ale nie mogłem sobie pozwolić na fajny sprzęt bo zwyczajnie mojego starego nie było na to stać. Od tego czasu mineło 15 lat, kupiłem swoje mieszkanie i wypadało by kupić jakiś fajny komputerek do gier, ale wypadłem z rynku na naście lat i kompletnie nie wiem gdzie szukać. Ile teraz trzeba wydać na PC, żeby pograć
coś słabi ci świadkowie tacy nie dokońca nieprzekupni i nie podlegający wpływowi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
zwłaszcza przed wyborami 9 czerwca..
z lekką jedynie przerwą z powodu słowackich wydarzeń tylko a tak tradycyjnie pakowanie nagrań na siłkę w koło tych samych :-)
jak po 45 roku nic nie wymyślili w tym XXI wieku
#sejm #4konserwy #wybory
#bekazpisu #polska #polityka
Dla pisu zawsze będzie zły czas na rozliczenie. A to pandemia wiec zły czas. A to wojna wiec zły czas. A to wybory wiec zły czas.
Wyborcy maja prawo wiedzieć jak wyglądał proces kradzieży pieniędzy przeznaczonych na pomoc ofiarom przestępstw przez rząd Mateusza morawieckiego.
Wystarczyło nie
W przypadku funduszu sprawiedliwości z już ujawnionych nagrań wyłania się obraz rozdawania pieniędzy bez konkursów, konkursy pisane pod konkretne fundacje, w przypadku fundacji egzorcysty od salcesony dosypywanie pieniędzy przy pełnej świadomości ze dotacja powinna zostać cofnięta.
To są pieniądze przeznaczone na pomoc ofiarom przestępstw dla
miała być energetyka, atom, komunikacja, cpk itd i nie będzie
to o wiele większa kasa i o wiele większe rozbieżnosci o 180
@nutka-instrumentalnews: szkód które spowodował PiS zabierając pomoc ofiarom przestępstw nie da się odbudować.
Brakowało pieniędzy na telefony zaufania, również dla ludzi z myślami samobójczymi, pomoc psychologiczna.
Nic straconego?
i to jest potrzebna pomoc
brak atomu to ciągłu wzwrost cen, liczy się każdy
Socjalizm nie zadziałał. Dziwne.
kto pamieta afery po 15 roku z ośmiorniczkami o co tam chodziło..
a brak cpk i atomu każdy będzie pamietał jak zapłaci 30 procent wiecej i żadna propaganda nie pomoze
ale rozwalać cpk i atomu nie muszą.. i to wkrzurzy ludzi propaganda tania jak ta z funduszem sprawiedliwości
na głupawe rozbijania przeciwnika w XXI wieku aż tak nisko cenią ludzi
do tego codziennie wrzucanie tych głupich nagrań faceta z wąsikiem.. :-) cóż
@nutka-instrumentalnews: nagrania przedstawiają w bardzo przystepny sposób przestepstwa czlonków rządu mateusza morawieckiego.
Ludzie mają prawo poznać mechanizmy korupcyjne wśród polityków zjednoczonej prawicy.
a szanse rozwoju energii/komunikacji raz na dziesiątki lat
to różnica i ludzie tego nie
ale chociaż coś robią
analogicznie było przy euro 2012 za po, jeszcze gorzej ile firm padło
@nutka-instrumentalnews: elektrociepłownia ostrołęka była wspaniałym przykładem
oraz fabryka samochodów elektrycznych izera
Przegrali wybory bo im nie wychodziły te wielkie "patriotyczne" inwestycje.