Aktywne Wpisy
dom_perignon +313
Kadet20 +44
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Negatywne aspekty jak: text overload (poniżej), sensationism ( P I L N E ), focus fishing (MILFS IN YOUR AREA), information noise (sprzeczne komunikaty prasowe i medialne), sensory overload (oczojebny layout), contact spamming (S U B S K R Y B U J), unwanted information (pewnie wasze skrzynki pocztowe albo chociaż wykopalisko fresh/trending)
Jak sobie z tym radzić?
1. adlbock
2. firefox -> popraw czytelność tekstu
3. blacklist + whitelist
4. wyselekcjonuj sobie kreatorów (np. smartgasm) zamiast konsumować główny niefiltrowany ściek
5. nie korzystaj ze stron które wykorzystują te negatywne elementy które wymieniłem
6. +pewnie więcej punktów by się znalazło
btw trochę mnie bawi że ten film ma z tuzin komentarzy a nie ścianę "dodaje komentarz o odpowiedniej ilości znaków aby zwiększać zasięg"
#design #programowanie