Aktywne Wpisy
Batonoski +82
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
wygryw50k +471
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Do tych wszystkich ktorzy lykaja jak pelikany to cale gowno o 3 srednich krajowych z Jutube i lajtach po 2500 USD ktore kosi Gapa.
Zrobmy z tego bilans czyli usredniajac 5 k USD
vs
- jedna corka nie ma ojca ( o czym sama pisze na swoich SM)
- druga corka nie ma zebow ( oczywiscie mleczaki ale stan zapalny prochnicy postepuje co mozna bylo obserwowac po bolach uszu Junku wiec stale zeby beda mialy gwarantowana prochnice)
- nie ma pieniedzy na lekarza zeby pojsc z corka tylko kupuje panadol w kiosku
- nie ma na dentyste dla corki i czeka kiedy jej mleczaki wypadna
- dwie rozbite rodziny a trzecia na dobrej drodze do tego
- podagra leczona dzieki gosciom z PL ktorzy przywoza wlasciwe leki
- postepujacy alkoholizm
- duza utrata wagi nie zwiazana z zadna dieta czy aktywnoscia fizyczna a jak podejrzewam z fatalnymi probami watrobowymi ktore kiedys pokazywal
- nie ma ubezpieczenia medycznego ktore kosztuje OK 500 usd rocznie ( info od Spoconego czy innych pato polonusow )
- nie ma 300 $ na kompleksowe badania swojego organizmu mimo sugestii pani doktor tylko jezdzi na bagna do jakiejs chinskiej baby bo wiadomo ze taniej kupic troche zieleniny i sobie napary robic.
- nie ma na bilet zeby poleciec do corki ktorej nie widzial od 6 lat
- do niedawna nie mial nawet na buty i jakies przyzwoite ubrania i to akurat przyklad z Hong Kongu kiedy poszedl na wesele w koszuli w krate i w klapkach czy zdjecie do albumu szkolnego kiedy poszedl w starej wyplowialej koszuli Chivas i rowniez w klapkach kiedy wszyscy inni rodzice na galowo ubrani.
- nie wspominajac juz o jakichs wlasnych 4 katach, nie ma zadnego domu, mieszkania czy innej nieruchomosci
- nie ma zadnej emerytury wypracowanej czy planu emerytalnego wiec nawet nie ma co zostawic swoim dzieciom a jezeli cos Gapa zostawi po sobie to dlugi
Mozna by tak dlugo wymieniac a ja wymienilem tylko podstawowe potrzeby nie wspominajac juz o jakis wakacjach, nartach wypadach rodzinnych czy innych.
Wiec gdzie jest to hajsiwko z kilku k USD miesiecznie jak widac ze Gapa wegetuje jak kloszard i oszczedza praktycznie na wszystkim co sie da ( na zdrowiu mentalnym corki i zdrowiu fizycznym drugiej corki )a jedyna rzecza na ktorej Gapa nie oszczedza jest terapia lekami na nadcisnienie w ilosciach no limit.
I ponawiam pytanie do tych ktorym myla sie liczby chromosomow, IQ i tych mitycznych wyplat Gapy z Jutube i zebro lajtow gdzie sa te mityczne pieniadze o ktore min JA mam miec bol DOOOPY ???
Co do kwot z live to wiadomo że to ściema.
Mialem zrobic historie paszportu Cukrowej ale nie moge sie zebrac :(
kupił telewizor, którego nie ogląda, wynajmuje chałupę za 2000$ czy ileś tam i po co? ubiera się w kińskie podróbki ubrań mówiąc, że to oryginalne, metki od tej koszulki vitkac nigdy nie pokazał, jeszcze jego nowa plemienna jeździ lepszym sprzętem niż on byznesmen, człowiek
Zresztą jak kolega @Nightshift_ prawidłowo wytknął, że jego nie stać na wymianę ciuchów, na dbanie o zęby, zdrowie, nawet ubezpieczenie
Klapek pozuje na życie powyżej średniej batustanu, a ogląda monetę dziesięć razy jak na kupić pudełko płatków za 4 dolary...
A propos jego córki w Polsce. Wypowiadała się kiedyś na SM o swoim Tatusiu, współczesnym Tony Haliku?