Aktywne Wpisy

kaeres +7
czy może ktoś mi wyjaśnić dlaczego #holownia ma niby małe szanse na zostanie prezydentem? co jest z nik nie tak? przecież dopiero co były zachwyty jakim jest świetnym marszałkiem, to prezydentem nie będzie? pytam poważnie, bo jestem daleko od polityki

mickpl +95
Prawilnie przypominam, że równolegle trwają prace na REIT-ami mieszkaniowymi, aby zagraniczny kapitał mógł wciągnąć każdą ilość ziemi, deweloperów czy tam mieszkań nosem - a potem wynajmować robakom co by polski kapitał szerokim strumieniem leciał na zagraniczne fundusze.
W ciągu ostatnich 20 lat to padało 3 razy, ale teraz może się uda.
#nieruchomosci
W ciągu ostatnich 20 lat to padało 3 razy, ale teraz może się uda.
#nieruchomosci
#motocykle
Ja miałem ostatnio tę samą rozkminę i kupiłem noeci gocom4 za jakieś 320zł. Imo daje radę, ale nie mam porównania do innego sprzętu. W każdym razie nawet nie daje tego na maksa bo by było za głośno, więc zapas ma spory.
To bez sensu, chcesz telefon na jacka podpinać do samych głośników?
no właśnie lekkim festynem mi trąci jechanie z fruwającym kablem koło kiery,
Intercom to nie tylko możliwość rozmowy z innymi ale także sterowanie głosowe telefonem, komendy, redukcja szumów, zwiększanie głośności sprzętu wrazem z przyspieszeniem i milion innych rzeczy.
Zakup samych głośników to jest jakaś głupota. Co z tego, że one działają podpięte do drogiego intercomu jak ty chcesz je na zwykłego jacka podpiąć pod telefon xD. Gdyby to jeszcze kosztowało 100 zł. No i co z kablem zwisającym do telefonu będziesz
dzięki za pomysł ze spirit’em, nie wiedziałem że można się w więcej osób połączyć takim patentem. pomyślę jeszcze