@badreligion66 jak Donald wyjaśnia Jarosława to jest niesamowite. Szkoda że nikt Jarkowi nie powie że jest gruzowany na każdym kroku i odwiesił swój zalupiezony garnitur na kołku i dał sobie spokój
@badreligion66: ten to chyba najbardziej szczuje na drugich, polaryzacja pełną gębą. Co drugi wpis na Twitterze ma o PiSie, może by tak za realizację obietnic się wziął?( ͡°͜ʖ͡°)
@Idaho59 Jednak co by nie mówić o naszej Balbinie to on chciałby być dyktatorkiem właśnie bardziej w stylu Orbana, czyli takim w białych rękawiczkach. Porównanie go do mordercy sporo przesadzone a to, że czasem tak samo ideologicznie gada to Jarek doskonale wie, do jakiego targetu mówi i że tak czasem trzeba ( ͡º͜ʖ͡º)
@WeunianyTrampek Wszyscy wiedzą, że jak Jarek da sobie spokój, to oni w PiS się tak pokłócą, że powstanie z 5 różnych partii. Coś na kształt tego, co się stało po AWS. Wszyscy Jarka trzymają przy władzy, bo wiedzą, ze to on to trzyma w ryzach a jak jego zabraknie to to #!$%@? z hukiem ( ͡º͜ʖ͡º)
@Idaho59 I co najlepsze, Dworczyk z Morawieckim się na to nie zgodzili i temu Jarek dał sobie spokój z tym wojskiem. Gdyby tak zrobił, to wtedy PiS miałby góra 20% w wyborach.
@WeunianyTrampek Już to wygląda groteskowo, bo wożą go jak jakaś kukłę i muszą go tabletkami faszerować, żeby głupot nie nagadał bo wtedy znowu będą musieli te bzdury z miesiąc prostować XD
@Xefirex O panie, tak jak Tusku szczuli przez osiem lat w TVPis to chyba nikogo. On nawet jak był poza Polską to i tak z minutę Kurski znalazł, żeby pokazać fur deutschland
ten to chyba najbardziej szczuje na drugich, polaryzacja pełną gębą. Co drugi wpis na Twitterze ma o PiSie, może by tak za realizację obietnic się wziął?( ͡°͜ʖ͡°)
@Xefirex Mówisz o Kaczyńskim? Bo Tusk zaczął stosować retoryka Kaczyńskiego. Najśmieszniejsze jest to że tacy jak Ty siedzieli cicho gdy codziennie było "fur dojczland" i ogólnie co by nie zrobił Tusk to jest wola Niemiec, a wystarczy słowo o
@badreligion66: I dalsze skłócanie narodu a nie można tych dwóch parti wsadzić w duży pociąg i wrzucić do wulkanu? Niech się te świnie zajmą poprawą jakości życia Polaków a nie wieczne zakazy i nakazy nowe podatki iwojna polsko- Polska odc 2137. Tfu na te gówno z sejmu.
Co drugi wpis na Twitterze ma o PiSie, może by tak za realizację obietnic się wziął?
@Xefirex: kiedys probowałem porozmawiać z wyborcą PO przytaczając fakty, że w sumie to zapomnieli o obietnicach wyborczych, a w odpowiedzi dostałem odpowiedź, że z obietnicami można poczekać, ważne że jadą po pisiorach ( ͡°͜ʖ͡°)
@Xefirex Mówisz o Kaczyńskim? Bo Tusk zaczął stosować retoryka Kaczyńskiego.
Najśmieszniejsze jest to że tacy jak Ty siedzieli cicho gdy codziennie było "fur dojczland" i ogólnie co by nie zrobił Tusk to jest wola Niemiec, a wystarczy słowo o
@Xefirex: kiedys probowałem porozmawiać z wyborcą PO przytaczając fakty, że w sumie to zapomnieli o obietnicach wyborczych, a w odpowiedzi dostałem odpowiedź, że z obietnicami można poczekać, ważne że jadą po pisiorach ( ͡° ͜ʖ ͡°)