Aktywne Wpisy
Linnior88 +14
Smieszy mnie jak ktoś mówi że jestem gruba i myśli że mnie tym obrazi( ͡° ᴥ ͡°)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
JessePinkman38 +113
Blokady dróg to już codzienność w Warszawie. Czekamy, już tylko na spełnienie postulatów lewicowych szurow z ostatniego pokolenia.
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
#wojna #izrael
@LazyInitializationException: Klasyczne FAFO.
Zresztą żeby to jeszcze było tak że Hamas jako jedyny tam dokonuje zbrodni
@Towarzysz_Pawulon: Wyobraź sobie że Kalingrad jest osobnym państwem i Rosja się odcina. Jakby teraz z Kalingradu weszło tysiace terrorystów do przygranicznych wiosek, wymordowało, zgwałciło i porwało tysiace cywili potem paradowało zwłoki zabitych Twoich bliskich (nie wiem, mama, tata, rodzeństwo) wożąc ich truchła na pickupach przy oklaskach i uciesze tamtejszej ludnosci - uważasz że byłbyś pełny miłosierdzia do nich i miałbyś
Również pomijasz fakt że to nie Palestyńczycy im wjechali do domu tylko Żydki sobie zajmują ich tereny i od dawna prześladują tamtejszą ludność
@Towarzysz_Pawulon: #!$%@? stary, ten argument jest tak głupi a wszędzie go ludzie próbują wepchać. "A, bo Żydzi im pierwsi zabrali". No to co uważasz powinno się stać? Powinni teraz nagle powiedzieć sobie: "O #!$%@?, rzeczywiście", spakować walizy i wrócić do kamienic w Polsce? XD Poza tym jeszcze
Widzę humorek dopisuje dzisiaj xD
Ciekawe czy Netanjahu Bidenowi też takie bajki wciska czy wali z mostu że jak nie będzie wysyłać broni to go lobby pejsów z Manhatanu zniszczy tak jak to wyszło ostatnio w inbie z New York Times