Wpis z mikrobloga

@MrBeast poczytaj trochę więcej. Ale ogólnie dobry. I nic się nie skleja jak umiesz kroić. I nigdy nie kupuj pokrojonego bo to syf. Ewentualnie taki przekładany papierem. Ale jest trzy razy droższy niż zwykły.
  • Odpowiedz
  • 1
@AltCtrlSpace: ale co mam umieć kroić XD ser jest w plastrach a nie ma nawet opcji na rozdzielenie tych plastrów, chyba że mój ser jest jakiś przeterminowany albo za długo leżał w lodówce
  • Odpowiedz
@AltCtrlSpace: Ale mnie stać typie na ser. Nawet dziś do tarty użyłem 4 serów, z czego dwa były kupione w delikatesach śródziemnomorskich. Wrzucałem na wykop.

Po prostu rzucasz się do gościa bo używa sobie jakiegoś zamiennika sera, zależy mu na obcinaniu tłuszczu i daje mu to namiastkę normalnego sera którego ze względu na tłuszcz musi unikać.
Jak ktoś je białko z prochu to też będziesz szczekał, że to się nie liczy,
  • Odpowiedz