Aktywne Wpisy
skrajnie-umiarkowany +951
Zmarł polski żołnierz raniony na granicy.
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
Viesti +72
W sumie to rozczarowałem się tym tagiem. Po napisaniu prostej historii o tym że nie stać mnie na nowy dom i kupię pewnie taki do remontu, oraz że obecne ceny są mocno przeszacowane w stosunku do zarobków normalnej rodziny (jak i że program 0% zatrzyma potencjalne spadki), dowiedziałem się że:
- żeby kupić dom za 700 tys. trzeba zarabiać 30-40 tys. netto miesięcznie,
- rodzina zarabiająca 10 tys. netto żyje na skraju
- żeby kupić dom za 700 tys. trzeba zarabiać 30-40 tys. netto miesięcznie,
- rodzina zarabiająca 10 tys. netto żyje na skraju
Pokonany przez plastikową nakrętkę XD
@Kempes: 99% ludzi bez większego problemu poradzi sobie jak im obetniesz mały palec u prawej ręki. Ale jest to słaby argument za obcinaniem wszystkim małych palców. Nie sądzisz?
@Kempes: a czy możesz wyjaśnić czemu, Twoim zdaniem, ma służyć przyklejanie zakrętek do butelek?
@Kempes: zamknięcia aluminiowych puszek zostały zmienione nakazem prawnym, czy po prostu wyglądają tak od zawsze, bo taka forma jest optymalna?
Wykręcasz się od prostej odpowiedzi na temat tych zakrętek, czy może jej nie znasz, lub jest ona niewygodna?
Widzę że net/ lewactwo lubi wyśmiewać ludzi narzekających na te nakrętki, jak by innych problemów nie było. Ale to przecież jest żenujące, że Ue udaje jakąś walkę o ekologię bo zmniejsza wagę butelek Pet o 1/200 skrajacjac nakrętkę o 2mm. Meeeega żałosne, a wystarczy narzucić by robili napoje w szkłach, plastik ostateczność i jak chcesz to plac x2 do szkła. To udają jakieś cyrki z nakrętkami a potem tacy jak
Butelki plastikowe natomiast są już łatwo oddzielane i można wtedy bez problemu odzyskiwać wtedy też nakrętki przyczepione do nich. Tak jak wspomniałem wcześniej, funkcjonują też cały czas skupy nakrętek, bo wtedy mają to od razu posortowane i też można je odzyskiwać.
@Templar: i to jest konkretna odpowiedź. A nie jakieś #!$%@? @Kempes, że "hehe, robiom to i ja się cieszem, że debili dupy pieko".
Komentarz usunięty przez autora Wpisu