Wpis z mikrobloga

#mirkoligaps3

Będą trofki się sypać :)

Jak wejdziecie sobie na psnprofiles - games - sly cooper thieves in time - 100% club i tam jest zakładka fastest achievers. Platyny wpadają naprawdę szybko a to za sprawą tego że jak wbijesz sobie platynkę na ps vicie to przenosisz sobie sejwa na czarnulkę lub robisz odwrotnie i na drugiej konsoli po przeniesieniu sejwa wpadają wszystkie trofki po kolei. Jak nie macie vity to wasza strata. OFICJALNIE nie działa to tak jakbym wam udostępnił save z konsoli to po wrzuceniu na swoją konsole by wam save się nie odpalił bo jest to w jakiś sposób zabezpieczone no ale nieoficjalnie znam cwaniaków którzy potrafią przerobić save tak aby działał na danym użytkowniku. Ja wbijam legalnie - platyna na vitce a później save wędruje na ps3 i druga platyna za darmo. Dziękuję i miłego ogrywania. Zapraszam także na #zakupyps3 wcześniejszych wersji Sly 1 2 3. Jak coś to privovać.
  • 8
@Brozyn: Powiadam Ci, że platynowanie tego to główny wątek + masa pierdół do zebrania. Jakoś niezbyt przyjemnie mi się w to grało. Dodatkowym minusem tej gry jest framerate, który czasem tak szarpie aż pewnego razu pomyślałem, że konsola mi się psuje.

Co do instant platyny, to podobnie jest w Sound Shapes (ps3,ps4,vita)