Wpis z mikrobloga

Nie wiem co tam się #!$%@? w tej drużynie, ale mam wrażenie że ENCE zaczęło grać CS-a jak z podstawówki. Proste i łatwe w odczytaniu taktyki, wejścia jak na jakimś matchmakingu silverów, granaty które nie działają. Wczoraj przeciwko GamerLegion na Nuke, jak wchodzili na A to aż mnie zęby bolały, rundy w plecy, gdzie praktycznie nie było żadnej różnicy w przegrywanych rundach, zero wyciąganych wniosków. Do tego niemoc strzelecka, jako taki poziom to chyba tylko trzyma Hades i Kylar, bo reszta to gra taki piach że szok. Dycha - wielki talent polskiego CSa, a chłop ma rating na poziomie prowadzącego gla1ve'a, to jest szok, że on w chwili obecnej jest z ligę niżej od Keia ze starego 9INE... Problem jest w tym, że nawet jakby gla1ve prowadził to jak natchniony to oni po prostu kompletnie nie strzelają.

Ciekawe co zrobi ENCE jako organizacja, bo to raczej czas na ostre zmiany, bo to nie jest tak że oni przegrywają z czołówką, tutaj to jest walka o jakieś T3.

#csgo #cs2
TechnoYoda - Nie wiem co tam się #!$%@? w tej drużynie, ale mam wrażenie że ENCE zacz...

źródło: ence

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TechnoYoda: w tym terro na miragu jakby co runde w 5 wjezdali b albo a to by mieli wieksze szanse wygrac niz takie lazanie na walku przez minute, zeby i tak na szifcie wejsc fallenowi pod celownik.
  • Odpowiedz