Aktywne Wpisy

josedra52 +1588

PachneImbirem +60
Daję znać, że żyję. ☺️
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego

@massejferguson: w podstawowej wersji nie wybiera się gdzie pobierane są obrazy usług i gdzie potem powstają ich kontenery, tą decyzją zajmuje się docker engine. Na WSL2 jak masz docker engine zainstalowany przez Docker Desktop, on samemu wykorzysta Linuxowy Subsystem; jak zainstalowałeś samemu docker engine na Windowsie, to raczej będzie korzystał z zasobów tego OS, a
Powie Ci nawet z grubsza jak go użyć albo dopytaj.
@massejferguson: czytanie ze zrozumieniem się kłania. Ja na podstawie dokumentacji i szybkiego jeszcze googlowania (po graifkach) szukałem sobie, która paczka najlepiej będzie pasować pod aplikację Headless z obsługą SPA: czy Laravel Passport, Laravel Sanctum czy jeszcze tam jeden. Czy może samemu zrobić aplikacjęOauth2 na JWT. Stanęło na ostatnim, ale najlepiej napisane przez Dependency Inversion, aby móc w przyszłości np. jednak przejść na któreś
1. Nie
1a. Tak
2. To zależy
2a. To