Aktywne Wpisy
rybsonk +4
Ostatnio gadałem z kumplem o gierkach i czasach podstawówki i tak mnie naszło, że aż zrobię ankietę. Mireczki, jaka gra jest dla was pierwszą która przychodzi do głowy gdy myślicie o dzieciństwie? Głosujcie w ankiecie:
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
Gra dzieciństwa to:
- GTA V 6.9% (26)
- Fortnite 2.9% (11)
- Minecraft 14.9% (56)
- Roblox 2.4% (9)
- League of Legends 6.1% (23)
- Fallout 4 1.3% (5)
- Skyrim 8.0% (30)
- Inna (napisz w komentarzu jaka) 57.4% (216)
Sla_Voy +1392
spierdox: tak
konto na wykopie: tak
tez macie taka fobie odnosnie prywatnosci ze przegladajac telefon jak ktos wchodzi do pokoju czujecie sie nie swojo ze wie co robicie na telefonie, co przegladacie? Tak samo z ksiazkami, majac ksiazke w poblizu jak jakas osoba wejdzie i zobaczy ze sie czyta. Pierwsza mysl to ze bedzie sie nabijal z danej tematyki a potem bedzie przy innych osobach specialnie mowil ze o tym i o tym czytales, po prostu nabijal sie z ciebie.
brak wczesniejszych traum czy innych zaburzen.
Telefon taka sama sytuacja jak wyzej, cos czytam przegladam, zakrywanie ekranu poprzez nachylanie lub pochylanie telefonu, palec zawsze na guziku blokady ekranu w gotowosci. Jak osoba bedzie próbowała zerkac to blokuje telefon.
Podobnie wszystkie zmiany np ubrania czy ogolnie nowe rzeczy, pierwsza mysl ze ktos sie zapyta o to, i dlaczego przez co jest presja na logiczna odpowiedz nawet o #!$%@?. Na codzien brak innych objawow w kontakcie ze społeczeństwem ani w pracy.
Da sie tej przypadłości pozbyc?
a ktoś sie nabijał z ciebie bo czytałeś książki? może masz jakieś złe wspomnienia z troglodytami?
co do telefonu, to moim zdaniem nietaktowne jest wtykanie nosa jak ktoś coś tam sobie pisze czy czyta, więc jak ktoś wejdzie do pokoju i próbuje mi zajrzeć na tel, to odchylam
tym bardziej kiedy jestem na wykopie, wtedy kompromitacja gotowa :)
Mam tez cos takiego ze jak coś robie ale w trochę inny sposob nawet jedna mala rzecz to zaraz mam mysl ze ktos sie o to spyta o bedzie drążył czemu tak a nie inaczej, to akurat mam czesto. Wszelkie pytania o to dlaczego coś zrobilem tak a nie inaczej mnie prześladują.
Czasami sam sie
wchodzisz i zaczynasz drążyć: "dlaczego założyłeś czapkę daszkiem do tyłu"
a koleś "bo tak lubię"
ty "ale dlaczego?"
a koleś - "#!$%@? cię to obchodzi" ( ͡° ͜ʖ
Sam mam problem z wyciaganiem informacji od kogos, jeżeli mam sie o cos spytac a osoba z którą rozmawiam nie wie o co chodzi zaraz wjezdza stres ze zrobilem z siebie debila i probuje jakby postawic sie na miejscu tej osoby nie wiem czemu. Po czym jak