Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
InnyWymiar90 +37
Na nocnej nikt nie zauważy
I proszę, nie piszcie o kobietach do woja, bo nie jesteśmy my, ani Ukraina krajami jak korea północna czy Iran. Mamy inną kulturę i historię wojskowości. A opinie takie jak kobiety i mężczyźni do woja lub wcale są zajebiscie na rękę fiutkowi putinowi, wystarczy popatrzeć na aktualną sytuację za naszą granicę.
#polska #ukraina #wojna #rosjatogowno #ruskieonuce
@Berkel_88: ja nie jestem zobowiązany do bronienia kraju, bo zobowiązać się mogę sam. Nikt mi tego nie może narzucić.
I ma znaczenie kim jesteś. Bo jeśli jesteś zawodowcem / przeszkolonym, to oczywiście że pójdziesz w pierwszym rzucie na śmierć. I pewnie chciałbyś, żeby to
Komentarz usunięty przez moderatora
@Berkel_88: gówno prawda
@Berkel_88: chyba ciebie. Widzę, że nie potrafisz merytorycznie rozmawiać, więc trzeba atakować.
Pomacham Ci jak będziesz w trumnie jechał z powrotem z frontu. Pa, miłego dnia.
@Berkel_88: no i żadna strata. Coś się kończy, coś się zaczyna. Nic nie trwa wiecznie.
@Berkel_88: twoje tak, moje dla mnie jest bezcenne.