Aktywne Wpisy
miku555 +72
Pralko-suszarka +24
I kolejny przykład na to że klątwa istnieje (ง'̀-'́)ง
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Gdzie uderzyć po kamień naturalny. Chcę kupić jasny, delikatny marmur o dużych formatach (minimum 60x60, chociaż lepiej 80x80 lub 100x100). Ma być na podłogę w kuchni i wiatrołapie/korytarzu/łazienkach.
Czy warto się bawić w sprowadzanie np. z Turcji? Metrów łącznie będzie z 300 (z łazienkami na ścianach).
Co do korytarza się waham między deską warstwową, a kamieniem.
Całość domu ma być bardzo nowoczesna, minimalistyczna. Trochę w stylu wnętrz klimatem z "Sukcesji" :)
Ewentualnie poszukaj w necie, są firmy które dystrybuują kamienie cięte.